Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar! - Güner Yiğitbaşı

-Reklamlar-
Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar! - Güner Yiğitbaşı
İki yüzlü münafıklar, kıskanç ve nankörler; iki üç günden bu yana sürekli ne yazıp söylediğinizin hiç farkında mısınız?

Neymiş efendim, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın; ülkenin terörden kan gölüne çevrildiği, hergün birkaç şehit haberinin geldiği bugünlerde, dünyanın öbür ucunda bulunan  Latin Amerika ülkelerinde ne işi varmış, bu ziyaretin şimdi zamanı mıymış, zamansız ve gereksiz de olsa, haydi her şeye rağmen bu geziyi gerçekleştirdi diyelim, dünyanın öbür ucundaki Latin Amerika ülkelerine ayrıca kaldırdığı askeri kargo uçağı ile zırhlı Mersedes makam aracını göndermesi, bunun için binlerce doları çöpe atması yakışık alır mıymış, zırhlı makam otosunu Latin Amerika ülkelerine taşıyan ve havada 20 saat uçan askeri kargo uçağı, suyla değil, daha yeni brüt 1300 TL olan asgari ücretle çalışanlardan da kesilen vergi paralarıyla alınan benzinle uçmaktaymış, kıt kanaat geçinen fakir fukara halkımızın alın teriyle kazanarak ödediği vergilerden oluşan devletin parası, bu kadar kolay bir şekilde harcanıp çarçur edilir miymiş?

Bazı kendini bilmez, ülkemizin gücünü, onurunu, şerefini, itibarını ve herşeyden önce de Osmanlı ecdadımızı hiçe sayan iki yüzlü münafıklar ve Tayyip Bey'i çekemeyen ve kıskanan zavallılar,bu ve buna benzer onlarca haksız eleştirilerini, dur durak bilmeksizin, sıralamaya devam etmektedirler!

Sayın ERDOĞAN; hepinizin bildiği gibi, seyahat etmeyi pek sevmez, kendisinde uçak korkusu da vardır, tümünü saysanız Başbakanlığından bu yana on üç senelik hizmeti döneminde, topu topuna kaç kez dış ülke ziyareti yapmıştır ki? Sağdan saysanız, soldan saysanız, bu on üç yıl içinde yaptığı  toplam dış ülke ziyareti, iki elin on parmağını geçmez!

Sonra canım, Sayın ERDOĞAN; Latin Amerika gezisini, kendi özel keyfi için ve turistik amaçla yapmamıştır ki. Sayın ERDOĞAN; ülkesi için bir fedakarlık örneği göstererek ve rahatını bozarak, hiç de lüks olmayan, ancak oturabileceği rahatsız bir koltuğu bulunan Cumhurbaşkanlığı uçağı ile saatlerce uçarak uykusuz kalmayı ve yorulmayı göze almış ve Latin Amerika ülkeleriyle aramızda mevcut bulunan yoğun ticari, turistik ve kültürel münasebetleri dahada artırarak tavan yaptırmak, açık pozisyonda olmayan, bilakis fazlası bulunan dış ticaret dengemizi, bugünkünden daha da üst seviyelere çıkarmak ve ülkemizin mevcut ihracat patlamasına yeni bir rekor kazandırmak, demokrasinin ve insan haklarının beşiği olan bu ülkelerde uygulanmakta olan en ileri ve en üst düzeydeki demokratik anayasalardan örnekler alarak, bu Latin Amerika ülkelerinin ileri demokrasi ve insan hakları uygulama ve  deneyimlerinden yararlanarak, ülkemizde şu günlerde gündemde bulunan, ileri demokrasinin temelini oluşturacak ve başkanlık sistemini esas alacak olan yeni anayasamıza katkılar sunmak, ülkemizin de Latin Amerika ülkeleri gibi, dünyanın en ileri insan haklarına ve demokrasisine kavuşmasına katkılar sunabilmek amacıyla,  bu zorlu ve çetin Latin Amerika ziyaretini gerçekleştirmiştir!

Ülkemize bu kadar fazla katkılar sunmak amacıyla gerçekleştirilen bu Latin Amerika seyahati nedeniyle, örtülü ödeneklerden eski ve yeni paralarla trilyon ve katrilyonlar harcayan Sayın ERDOĞAN, zırhlı makam aracının Latin Amerika ülkelerine nakli için iki yüz bin dolar harcanmış bunun lafı dahi edilemez!

Ülkemizin itibarı ve saygınlığı için, Atatürk'ün vasiyetini çiğnemeyi göze alarak, korkmadan ve yılmadan Atatürk'ü dahi karşısına alan,Atatürk'ün hatırası Atatürk Orman Çiftliğine, 1150 odalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Külliyesi yaptıran ve bu yolla, ülkemizi dünya devletlerinin itibar ve saygınlık sıralamasında, en üst sıralara taşıyan Sayın ERDOĞAN; yine ülkemizin itibar ve saygınlığını temsil eden Cumhurbaşkanlığına ait son model zırhlı makam otomobilini,askeri kargo uçağına bindirerek, 200 bin dolara mal olan 20 saatlik bir uçuşla Latin Amerika ülkelerine göndermiş çok mu? Ülkemizin; aynı şekilde makam araçlarını, uçakla seyahat edilen karşı ülkelere taşıyan Amerika ve Rusyadan, Sayın ERDOĞAN'ın da; Amerika ve Rusya devlet başkanlarından ne eksiği var ki? Eyy kıskanç ve iki yüzlü nankör münafıklar!

Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar, sizler ne kadar cahilsiniz, hiç tarih okumadınız mı, ecdadımız Osmanlı Padişahlarımız, zamanında yedi düvelde, yakın uzak demeden, kendi atlarıyla (zamanın makam aracı abul edelim) kilometrelerce koşturup kılıç sallayarak Osmanlı için çalışmadılar mı, yabancı ülkelerde masraf edip ordugah kurmadılar mı, karargahlarını oralara taşımadılar mı, bu gerçekleri ne çabuk unuttunuz?

Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar; Sakın ha, bundan sonra Sayın ERDOĞAN'a yönelik eleştirilerinizde lütfen biraz daha insaflı olunuz, size ve ülkemize yaptığı üstün hizmetleri ve fedakarlıkları, ülkemizin saygınlığını ve itibarını dikkate alarak, haksız ve orantısız bir eleştiri yapmayınız!

Bizden hatırlatması, aksi halde hepinizi Allah Çarpar!

05/02/2016
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat
-Reklamlar-
Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar! - Güner Yiğitbaşı Eyy kıskanç ve iki yüzlü münafıklar! - Güner Yiğitbaşı Reviewed by Unknown on 19:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam