Uzun Adam Muhtarlarla - Güner Yiğitbaşı

-Reklamlar-
Uzun Adam Muhtarlarla - Güner Yiğitbaşı
Uzun adam sarayında yine muhtarlarımızı ağırlıyor, onları onurlandırıyor!

Sayısını unuttuk, bugünkü (24/02/2016) muhtarlar toplantısı kaçıncısı bilemiyoruz, tek bildiğimiz şey, sonuncusu olmayacağıdır.

Uzun adam muhtarları karşısına almış, eski söylediklerini, içeride ve dışarıda yaşadığımız ve yaşamakta olduğumuz olayları, Rusya ile yaşadığımız uçak krizi ile Amerikayla yaşadığımız PYD krizini ısıtıp ısıtıp muhtarların önüne koyuyor,gına geldiği için biz dinlemek istemedik ve televizyonu kapatarak bilgisayarın başına geçip bu yazıyı yazmaya koyulduk.

Uzun adam'ın yüzü soluk ve asık, sıkıntılı olduğu yüzünden okunuyor.

Muhtarlara derdini anlatarak biraz rahatlamaya çalışıyor, onlarla adeta dertleşiyor, beni ne Rusya, ne Amerika, ne Avrupa, ne de ülkemizdeki muhalefet anlayamaz, beni sadece siz muhtarlar anlayabilirsiniz, iyi ki sizler varsınız dercesine, zoraki bir vaziyette konuşuyor. Konuşmazsa, daha da kötü olacağının, sağlığının bozulacağının farkında.

Bir iki kanal hariç, tüm kanallar, Uzun Adam'ın bilmem kaçıncı baskı olan, bizim gerçek baskı sayısını unuttuğumuz bozuk plak gibi tekrarladığı beyanlarını, naklen ve canlı olarak yayınlıyorlar.

Allah kimsenin başına vermesin. Kolay değil, nereye el attıysa elinde kalıyor, sen aslansın, kaplansın,bölgenin liderisin denilerek gaza getirildikten sonra, hiç düşünmeden, muhalefetin sesini dinlemeden Suriye bataklığına balıklama dalan Uzun Adam, bugün gelinen noktada, Amerika ve AB ülkeleri tarafından aldatıldığının ve dımdızlak ortada yalnız bırakıldığının, bunun faturasının da, ülkemiz ve kendi geleceği için çok ağır olduğunun farkında.

Serde Kasımpaşalılık var ya, tükürdüğünü de yalayamıyor, kendi vicdanıyla yalnız kaldığında, ben nerede hata yaptım diyerek, kendi kendine kahrettiğinden eminiz.

29 insanımızı kaybettiğimiz son Ankara canlı bomba eylemi de ellerinde patladı.Van nüfusuna kayıtlı bir Türk vatandaşı olduğu sonradan Adli Tıp DNA raporuyla ortaya çıkan canlı bomba eylemcisinin ortaya çıkan bu gerçek kimliği nedeniyle, eylemcinin PYD mensubu bir Suriyeli olduğu yolundaki ilk açıklamalar da geçerliliğini yitirmiş ve Uzun Adam, bu nedenle de, Türk ve Dünya kamuoyu önünde zor durumda kalmıştır.

Umarız, hiç değilse yeni anayasa ve başkanlık hayalleri kötü sonuçlanmaz da, Uzun Adam'ın yüzü bir nebze güler!

Uzun Adam'ın, çoğu tekrar olan, çok uzun ve bildik konuşmalarını dinlemek ve alkışlarıyla ona moral aşılamak gibi, yerine getirdikleri bu çok zor görevden dolayı, muhtarlarımıza da buradan ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz!

24/02/2016
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat

-Reklamlar-
Uzun Adam Muhtarlarla - Güner Yiğitbaşı Uzun Adam Muhtarlarla - Güner Yiğitbaşı Reviewed by Unknown on 18:08:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam