16 Mart 2016 Kara Sevda 22.Bölüm Star tv

-Reklamlar-



Kara Sevda 22.Bölüm İzle,Kara Sevda 16 Mart 2016 İzle,Kara Sevda 16.03.2016 İzle,Kara Sevda Son Bölüm İzle,Kara Sevda Yeni bölüm İzle,Kara Sevda 22.Bölüm Tekparca İzle,Kara Sevda 22.Bölüm Full İzle,Kara Sevda 22.Bölüm Tekrarini İzle,Kara Sevda 22.Bölüm Canlı İzle,Kara Sevda Star tv İzle,Kara Sevda Seyret

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği Kara Sevda; uzak dünyaların insanları Kemal ile Nihan'ın  mucizevi aşk hikayesini konu alıyor.


 Kara Sevda 22.Bölüm Özeti:
Emir’in karanlık geçmişi ortaya çıkacak mı?
Abisinin katil olduğunu öğrenen Kemal, hayatındaki en önemli kararı verir. O andan itibaren Kemal’le ailesinin büyük imtihanı başlar. Kemal ve ailesi ayrı ayrı dürüstlük, vicdan ve adalet sınavı verir. Kemal’i bu süreçte en iyi anlayan kişiyse Nihan’dır. Kara sevdaları gibi, yaraları da birdir artık. Emir’in, Nihan’la Kemal’i birbirinden uzaklaştırmak için başlattığı kötülük, onların sonsuz aşkında bir gülücükle erir; yollarını birleştirir.

Emir Kozcuoğlu, Tarık’ın gözaltına alınmasıyla, Kemal’e karşı her fırsatta yeni bir cephe açmaya sürdürür. Kemal’i yaralamak için ailesini ona karşı kullanır. Ancak Emir, yaktığı ateşin Kemal’de yaratacağı dönüşümden habersizdir. Kemal, en büyük düşmanını kendi silahıyla yaralamaya karar verir. Artık çözülmesi gereken tek sır “o gece” değildir. Emir’in bilinmeyen geçmişi de vardır. 
Zeynep’in Ozan’la evliliğini kabul etmemeye kararlı olan Vildan, Zeynep’i hayatlarından çıkarmak için farklı bir yol dener. Vildan, Zeynep’in oğluyla evlenmesinin arkasındaki gerçek sebebe adım adım yaklaşır. Artık Zeynep için o villada her gün bıçak sırtında geçecektir.
Kemal, Emir’in hayatındaki en büyük sırrın peşine düştüğünde, yanında Nihan ve Zehir de olur. Kemallerin karşısına çıkan her iz, yeni ve daha büyük bir sırrın kapısını aralar. 
Emir Kemal’e diz çöktürdüğünü düşündüğü bir anda, Kemal’in yaratacağı deprem iki düşman arasındaki dengeleri baştan sona değiştirecektir.

 Kara Sevda Genel Özeti:
Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olmuştur.
Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar.

Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...
-Reklamlar-
16 Mart 2016 Kara Sevda 22.Bölüm Star tv 16 Mart 2016 Kara Sevda 22.Bölüm Star tv Reviewed by Unknown on 19:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam