17 Mart 2016 Kördügüm 11.Bölüm Fox tv

-Reklamlar-

Kördügüm 11.Bölüm İzle,Kördügüm 17 Mart 2016 İzle,Kördügüm 17.03.2016 İzle,Kördügüm Son Bölüm İzle,Kördügüm Yeni Bölüm İzle,Kördügüm 11.Bölüm Canlı İzle,Kördügüm 11.Bölüm Tekrarini İzle,Kördügüm Full İzle,Kördügüm 11.Bölüm Tekparca İzle,Kördügüm Fox tv Seyret

Kördügüm 11.Bölüm Özeti:
Naz’ın hamile olduğunu öğrenen Umut, Naz’dan evliliklerini sürdürmek için bir şans daha ister. Naz kararsızdır… Ali Nejat, Kaan’ı da alıp Ayhan’ın restoranına kahvaltıya giden Naz ve Umut’u uzaktan izler. Dosyasını unuttuğu için eve dönen Umut ise anahtarıyla kapıyı açtığında karşısında Ali Nejat’ı bulur. Ali Nejat, Kaan’ın Feyza ile gittiği dağ evinde yaşadığı tehlikeli gecenin faturasını Neslihan’a keser. Kendisinden habersiz yürütülen yerli otomobil yapım projesini iptal eden Tarık Bey ise, Umut’u Karas Holding’ten kovar. Ali Nejat’ın eski dostu Murat ise yıllar sonra çıkagelir ve Ali Nejat’a ortaklık teklif eder. Aynı zamanlarda Umut da gizemli birinden iş teklifi almaktadır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Endemol Türkiye imzalı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Ege Aydan, Rojda Demirer, Naz Elmas ve İrem Şentürk gibi isimler yer alıyor. Belçim Bilgin’in idealist çocuk doktoru ‘Naz’a, İbrahim Çelikkol’un güçlü ve gözükara iş adamı ‘Ali Nejat’a, Alican Yücesoy’un otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest ‘Umut’a hayat vereceği, yapımcılığını ise Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği yapımın ilk bölümü 2,5 milyon TL’ye mal oldu. 

Rojda Demirer, Naz Elmas, Ege Aydan ve İrem Şentürk gibi isimlerin de yer alacağı yapımda yer alan davet sahnesi için Esma Sultan Yalısı iki günlüğüne kapatılırken çekimlerin yapıldığı yapılda 200’e yakın figüran rol aldı ve 30’dan fazla son model otomobil kullanıldı.

Genel yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kördüğüm’ün Perşembe Günü başlıyor! Daha önce Melekler Korusun, Geniş Aile ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer dahil oldu
-Reklamlar-
17 Mart 2016 Kördügüm 11.Bölüm Fox tv 17 Mart 2016 Kördügüm 11.Bölüm Fox tv Reviewed by Unknown on 22:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam