21 Mart 2016 Ana Ocağı Trt 1

-Reklamlar-

21 Mart 2016 Ana Ocağı İzle, Ana Ocağı, Ana Ocağı  Full İzle, Ana Ocağı Son Bölüm İzle, Ana Ocağı Yeni Bölüm İzle, Ana Ocağı 21 Mart 2016 Tekrarini İzle, Ana Ocağı 21.03.2016 İzle, Ana Ocağı İzle, Ana Ocağı İzle Trt , Ana Ocağı  İzle, Ana Ocağı seyret 
http://tivisonbolum.blogspot.com/
Ana Ocağı’na gelen çiftlerimizin her birine yarışmanın başında 15 altın bilezik emanet edeceğiz. Annelerimizin gözetiminde gerçekleşecek her zorlu görevin sonunda kaybeden çiftlerimizden birer bilezik geri alacağız. Yani kendilerine emanet edilen bilezikleri korumak çiftlerimizin elinde olacak. Hangi çiftimiz daha başarılı olursa kolunda daha çok bilezikle Ana Ocağı’ndan ayrılacak. Ayrıca her günün sonunda annelerimizin ortak kararıyla seçilecek bir çiftimiz beşi bir yerde ile ödüllendirilecek.
http://tivisonbolum.blogspot.com/
Beşi bir yerde kazanan çiftimiz imtiyaz sahibi olacak ve ertesi gün sürpriz bir ödül kazanacak Beş gün sürecek mücadelenin sonunda toplamda 15 altın bilezik ve bir beşi bir yerde sahiplerini bulacak. Hafta boyunca olabildiğince çok bilezik kazanmak ve finalde büyük ödülün sahibi olmak için yarışan çiftlerimiz birbirleriyle rekabet ederken, bir yandan da annelerimizden sabrı ve özveriyi öğrenme şansını yakalayacaklar.
 http://tivisonbolum.blogspot.com/
 Evlerinden çok uzakta ayakta kalmaya çalışan yarışmacılarımız köy yaşamını deneyimlerken, gündelik hayatlarını kolaylaştıracak pratik bilgiler öğrenmekten de geri kalmıyorlar.Annelerimiz demişken, bu sezon Ana Ocağı sultanlarında da bazı değişiklikler var. Zehra Anne ve Meltem Anne, tecrübeleri ve zengin bilgi dağarcıklarıyla Ana Ocağı’na yepyeni bir soluk getirmek için bizimle birlikte olacaklar

Şehir hayatıyla vedalaşıp Ana Ocağı’na gelen çiftlerimiz, 50 dönüm arazi içine kurulu çiftliğin kurallarına uymak zorundalar. Öncelikle köyde yaşayan herkes gibi onlar da güneşin doğuşuyla merhaba diyecekler güne. Saatlerinin alarmını kurmadan uyanmak zorunda kalan yarışmacılarımız, sıcacık yataklarından çıkıp sobayı yakmak ve kahvaltıyı hazırlamak zorundalar.
-Reklamlar-
21 Mart 2016 Ana Ocağı Trt 1 21 Mart 2016 Ana Ocağı Trt 1 Reviewed by Unknown on 17:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam