22 Mart Survivor Kim Elendi, Ünlüler Sms Sıralaması Acunn.com

-Reklamlar-
Survivor 22 Mart Kim Elendi
Dünya'nın en zor yarışması olarak bilinen Survivor, Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Survivor 2016 olarak izleyici buluşan yarışma her bölümü ile izleyiciyi ekrana kitliyor. Haftanın beş günü izleyici ile buluşan yarışma her bölümünde reyting rekorları kırıyor. AB'de ve Total'de zirveden inemeyen program her sene olduğu gibi bu senede çok izleniyor.

Survivor 2016'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışıyor. Yarışmanın başında Ünlüler takımı büyük farkla oyunları kazanmıştı. Ünlüler takımı o kadar çok oyun kazandı ki Gönüllüler takımı çökmüş durumdaydı. Ancak son oynanan oyunlarda Gönüllüler takımı Ünlüler takımına büyük fark etti. Üst üste 7 oyun kazanan Gönüllüler iki dokunulmazlık iki iletişim üç de yemek ödülü kazandı. Bu durum Ünlülerin psikolojisini bozsa da dünkü oynan ödül oyununu Ünlüler kazandı. Yaklaşık 12 gündür yemek yiyemeyen Ünlüler takımı dün İskender kazandı.

İki dokunulmazlık üst üste kaybeden Ünlüler takımı geçen hafta Seda Tetik'in sağlık durumu nedeni ile elemede ki adaylarını kurtarmıştı. Yarışmanın başında iki kere dokunulmazlık oyunu kazanıp takımlarına iki kişi katan Ünlüler takımı üç dokunulmazlık kaybederek 8 kişiye düştüler. Takım bu geçen hafta eleme iptal olduğu için bu hafta dört aday çıkardı elemeye. Geçen hafta bireysel dokunulmazlık alan Tuğba Özay bir isim söyledi, yine geçen hafta sms birincisi olan Atakan bir isim söyledi ve konseyde bir isim çıkarıldı. Bu haftanın sms birincisi de bir isim söyleyecek ve dört aday elemeye çıkacak.

Bireysel Dokunulmazlığı Alan Tuğba'ın Söylediği İsim: Yunus Günçe
Konseyde Çıkan İsim: Yılmaz Morgül 
Sms Birincisi Atakan'ın Söylediği İsim: Eda 
Bu Hafta Sms Birincisi: İbrahim Yattara
Bu Hafta Sms Birincisi İbrahim Yattara'nın Söylediği İsim: 
22 Mart Elenen İsim: EDA


1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-

survivor 22 mart kim elendi, survivor 22 mart salı ünlülerden kim elendi, survivor bu hafta kim elendi, 22 mart ünlüler sms sıralaması, acunn.com 22 mart sms sıralaması
-Reklamlar-
22 Mart Survivor Kim Elendi, Ünlüler Sms Sıralaması Acunn.com 22 Mart Survivor Kim Elendi, Ünlüler Sms Sıralaması Acunn.com Reviewed by Unknown on 20:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam