25 Mart 2016 Kiralık Aşk 39.Bölüm Star tv

-Reklamlar-

 Kiralık Ask 39.Bölüm İzle,Kiralık Ask 25 Mart 2016 İzle,Kiralık Ask 25.03.2016 İzle,Kiralık Ask Son Bölüm  İzle,Kiralık Ask Yeni Bölüm  İzle,Kiralık Ask 39.Bölüm Tekrarini  İzle,Kiralık Ask 39.Bölüm Canlı İzle,Kiralık Ask 39.Bölüm Tekparca İzle,Kiralık Ask 39.Bölüm Full İzle

Kiralık Ask 39.Bölüm Özeti:
Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.
Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?
Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?
Ömer ailenin en büyük erkek çocuğu ve büyük bir serveti var. Ömer yüzünden miras bölüşülememktedir. Çünkü Ömer bekar ve evlenememiştir. Yengesi Neriman, Ömer için kısmet aramaya başlar. Neriman' ın bir kız bulma süreci çok uzun sürmemiştir. Ömer' i gittiği her yerde takp eden Neriman en son istediğini bulur.

Ömer bir Cafedeyken garson kızla aralarındaki yakınlaşmadan nem kapan Neriman bulduğu kişinin o kız olduğunu düşünür ve Defne ile konuşmaya gider. Defne ve Ömer' in ilk tanışmaları büyük olaylarla geçmiştir. Birbirlerini öperek tanışmışlardır. Çünkü ortada çok farklı durumlar dönmektedir. İzleyen bilir...

Defne, Ömer' e fırça atmak için arabasına kadar gider ve orada bir hayli tartışır Ömer'le. Ömer gittikten sonra Neriman, Defne' nin yanına gelir ve asla geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunur.

 Defne iki arada bir derede kalmıştır. İhtiyacı olan parayı Neriman hanımla iş birliği yaparak elde edebilecektir. Fakat görevi çok çetindir. Ömer' i kendine aşık edip evlenmek ve mirasın bölünmesi için yardımcı olmak. Sonra yoluna bakabilirdi.

Neriman ilk olarak Defne' yi, Ömer' in asistanı yaparak işe koydu. Defne bütün tüyoları Neriman' dan aldı. Neriman ve kankası Defne' ye çok büyük yardımlarda bulundu.
-Reklamlar-
25 Mart 2016 Kiralık Aşk 39.Bölüm Star tv 25 Mart 2016 Kiralık Aşk 39.Bölüm Star tv Reviewed by Admin on 18:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam