26 Mart 2016 Çifte Saadet 8.Bölüm Fox tv

-Reklamlar-

Çifte Saadet 8.Bölüm İzle,Çifte Saadet 26 Mart 2016 İzle,Çifte Saadet 26.03.2016 İzle,Çifte Saadet Son Bölüm İzle,Çifte Saadet Yeni bölüm İzle,Çifte Saadet 8.Bölüm Canlı İzle,Çifte Saadet 8.Bölüm Tekparca İzle,Çifte Saadet 8.Bölüm Tekrarini İzle,Çifte Saadet Cumartesi Fox tv Seyret

Çifte Saadet 8.Bölüm
 
Metin’in kalp krizi geçirdiğini zanneden Hülya ve Perihan, kavga etmeyi keser ve Metin’in bir dediğini iki etmemeye başlar. Uzun zamandır Hülya ve Perihan arasında derbeder olan Metin, ilk defa bu kadar mutlu ve huzurludur. Ne yazık ki hastaneye kaldırıldığında kalp krizi değil de sadece basit bir panik atak krizi geçirdiğini öğrenir. Eski sefil yaşamına dönmekten korkan Metin, kalp krizi geçirdiği yalanını söylemeye devam eder. Ancak iki kadının gerçeği öğrenmesi ve intikam ateşiyle yanıp tutuşmaya başlaması çok sürmeyecektir.

 Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı, yepyeni dizi Çifte Saadet’in yapımcılığını Pastel Film üstleniyor. 6 Şubat'ta FOX ekranlarında başlayacak olan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alırken, hikayenin başlangıcı 2003 yılına uzanıyor.

Çifte Saadet dizisinin konusu:
Yeni dizide başrolde yer alan Fikret Kuşkan ile Şebnem Bozoklu evli ve 3 çocuklu bir evlilik hayatındadır. Şebnem Bozoklu’nun oynadığı karakter şansız bir kaza geçirmesi ile hafızasını yitirir. Kaza sırasında kaybolan Şebnem Bozoklu’dan hiç bir bilgi alınamamaktadır. Yıllar sonra evine dönen Şebnem Bozoklu’nun canlandırdığı karakter, eşini başkasıyla yani Dolunay Soysert’le evlenmiş bulur.Ve dizi bundan sonra sarpa saracaktır.
-Reklamlar-
26 Mart 2016 Çifte Saadet 8.Bölüm Fox tv 26 Mart 2016 Çifte Saadet 8.Bölüm Fox tv Reviewed by Admin on 17:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam