Atatürk Gitti Birşey Olmadı - Güner Yiğitbaşı

-Reklamlar-
Atatürk Gitti Birşey Olmadı - Güner Yiğitbaşı
Ben gidersem devlet yıkılır demiş, sen hiç merak etme, devletimize asla ve asla, hiçbir şey olmaz.

Sen yeterki git.

Sen varsın da ne oluyor, devletimiz maddi ve manevi  güçleniyor mu?

Her gün bu ülkenin polisi, askeri şehit ediliyor, devletin başkenti Ankarada beş ay içinde üç kez, canlı bombalar tarafından katliamlar yapılıyor ve yüzlerce masum vatandaşımız hayatlarını kaybediyorlar ve yaralanarak sakat kalıyorlar.

Sayenizde, ülkemiz bölünmenin eşiğine geldi, her yer kan gölüne döndü.

Ülkemizin dostu olan tüm ülkeler, düşman haline getirildiler, tek dostumuz kalmadı.

Ülkenin insanları; sayenizde sağcı,solcu,Türk,Kürt,alevi,sünni ve benzeri dini ve etnik kimliklerine göre bölündüler,insanlar kimliklerine göre kamplara ayrıldılar ve ayrıştırıldılar.

Sen hiç merak etme, gidersen bunlardan daha kötüsü olamaz, devletimiz ise asla yıkılamaz.

Bu devlet, kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK öldükten sonra dahi yıkılmadı ve sizin tüm kötü yönetimize rağmen, hala dimdik ayakta duruyor.

Her şeye rağmen, devletimizin dimdik ve sağlam bir şekilde ayakta durmasının sebebi, yönetimdeki sizin varlığınız değil tabi, sakın yanlış anlamayınız.

Bu devlet, her şeye rağmen hala yıkılmıyor ve dimdik ve sağlam bir şekilde ayakta durabiliyorsa, bu başarı ve mucizenin asıl nedeni, yarım da kalmış olsa ve karşı devrimciler tarafından yer, yer kemirilerek yok edilmeye de çalışılsa,Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bu ülkeye yerleştirdiği devrimler, ilkeler ve onun bu devrim ve ilkeleriyle yetişen ve bu devrim ve ilkelerden asla ödün vermeyen halk çoğunluğudur.

Tekrar ediyoruz, hiç merak etmeyin, siz gitseniz de, ATATÜRK'ün devrim ve ilkelerini hücrelerine emmiş bulunan, temellerinde ATATÜRK devrim ve ilkelerinin harcı bulunan, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti Devleti asla yıkılmaz.

İsterseniz bir gidiniz ve test ediniz, gerçeği siz de göreceksiniz,denemesi bedava.

18.Mart Çanakkale Zaferi, hepinize ve hepimize kutlu ve mutlu, bu zaferi bizlere kazandıran ve hediye eden tüm şehit ve gazilere, o ölümsüz gerçek kahramanlara selam olsun.

18/03/2016
Güner YİĞİTBAŞI 

İzmir Barosu Üyesi Avukat
-Reklamlar-
Atatürk Gitti Birşey Olmadı - Güner Yiğitbaşı Atatürk Gitti Birşey Olmadı - Güner Yiğitbaşı Reviewed by Unknown on 19:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam