Çanakkale Türküsü,İlkokul Öğrencilerinden İşaret Diliyle Çanakkale Türküsü

-Reklamlar-
Çanakkale Türküsü,İlkokul Öğrencilerinden İşaret Diliyle Çanakkale Türküsü
Yaklaşan Çanakkale Zaferi kutlamaları ile ilgili öğrencilerden muhteşem bir performans geldi. İşaret diliyle Çanakkale Türküsü performansı sergileyen ilkokul öğrencileri tüm yurtta büyük beğeni topladılar. Bizde sizlere bu haberimizde canakkale turkusunu işaret diliyle okudular. Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Atatürk İlkokulu öğrencileri işaret dili kullanarak okudukları İstiklal Marşı’ndan sonra şimdi de işaret diliyle Çanakkale Türkü’sünü okudular.

Atatürk İlkokulunda gerçekleştirilen 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında Çanakkale Türkü’sünü Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak nezaretinde işaret diliyle okuyan öğrenciler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Hisarcık Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı ve işaret dili öğreticisi Pelin Solak, “Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Türküsü, milletimiz için çok önemli.Biz de bu türküyü işaret dile ile yorumlamak istedik.Öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve gayretleri sonucu güzel bir yorum ortaya çıktı.Bizler şehitlerin sayesinde ayaktayız, ruhları şad olsun." diye konuştu.


çanakkale türküsü,işaret dili,ilkokul öğrencileri,canakkale turkusu,işaret diliyle çanakkale türküsü
-Reklamlar-
Çanakkale Türküsü,İlkokul Öğrencilerinden İşaret Diliyle Çanakkale Türküsü Çanakkale Türküsü,İlkokul Öğrencilerinden İşaret Diliyle Çanakkale Türküsü Reviewed by Unknown on 19:39:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam