Hayat Şarkısı Cem (Recep Güneysu) Kimdir, Hayat Şarkısı Cem'in Gerçek Adı Ney

-Reklamlar-
Hayat Şarkısı Cem Kimdir
Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı Hayat Şarkısı dizisi Salı günleri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Oyunculukların ve konusunun çok beğenildiği dizi zorlu rakiplerin arasında büyük başarı gösteriyor. Dizi 7. bölümü ile dün ekrana geldi ve izleyiciyi ekrana kitledi.

7. Bölümde Bayram Cevher'in ölüm tehlikesi atlatması Hüseyin ve Kerim'in babalarının ölüm korkularını yaşamaları kendilerine gelmelerini sağladı. Aylin'i İstanbul'a getirten Hülya, herşeyi göze alıp Kerim'e attırdığı iftirayı geri aldırdı ve Kerim'i akladı. Zeynep kocasının onu Melek ile aldattığını düşünse de Hülya bir şekilde onu ikna edip böyle bir şey olmadığını anlattı. Zeynep şimdilik bu duruma inansa da bu işin peşini bırakmayacak gibi gözüküyor.

Dizinin başından beri bir karakter az gözükse de büyük dikkat çekti. Hülya'nın üniversite yıllarında ki sevgilisini canlandıran Cem karakteri 8. bölümde dizide daha aktif olacak. 8. Bölümde Hülya ile yüzleşe Cem, Bayram Cevher'e herşeyi anlatacak mı? Hülya bunun korkusunu yaşarken Kerim'in hiç birşeyden haberi yoktur.

Recep Güneysu Kimdir
26 Yaşında olan yakışıklı oyuncu aslında mankenlik ve modellik yapıyor. Oyunculuğa ilk adımı Hayat Şarkısı dizisi Cem karakteri ile atılan yakışıklı haberblog1.blogspot oyuncunun oyunculuğu çok beğenildi. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Recep Güneysu'yu bundan sonra çok sık ekranda görecek gibiyiz.

Recep Güneysu Yaşı: 26
Recep Güneysu : 1.87
Recep Güneysu Kilo: 80
Recep Güneysu Göz Rengi: Mavi
Recep Güneysu İnstagram Hesabı: @recep_gueneysu




hayat şarkısı cem kimdir, hayat şarkısı cem boy kilo, hayat şarkısı cem nereli, hayat şarkısı cem hangi dizide oynadı, hayat şarkısı cemin gerçek adı ney, hayat şarkısı cem oynadığı diziler, hayat şarkısı cem recep güneysu kimdir, recep güneysu vikipedi
-Reklamlar-
Hayat Şarkısı Cem (Recep Güneysu) Kimdir, Hayat Şarkısı Cem'in Gerçek Adı Ney Hayat Şarkısı Cem (Recep Güneysu) Kimdir, Hayat Şarkısı Cem'in Gerçek Adı Ney Reviewed by Unknown on 14:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam