İrem Derici ve Rıza Esendemir Neden Boşandı, Rıza Esendemir Kimdir

-Reklamlar-
İrem Derici Neden Boşandı
Pop müziğinin en sevilen isimlerinden olan İrem Derici'nin boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı müzik ile çok sevilen ünlü şarkıcının evliliği de çok beğeniliyor gıpta ile bakılıyordu. Dobralığı ile bilinen İrem Derici'nin geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından bütün resimleri kaldırmaları boşanıyor iddialarını gündeme getirmişti. Ancak çift ayrılığa uzun süre dayanamadı ve iki gün süren ayrılıktan sonra yine barıştı ve sosyal medyaya yeniden resim atmaya başladı.

Daha sonra barıştıklarını ve evliliklerinin gayet iyi gittiğini açıklayan çiftin bir anda boşanması ise gündeme bomba gibi düştü. Sevilen çiftin boşandı iddiaları çiftin hayranlarını çok üzdü. İrem Derici ve Rıza Esendemir'in bugün tek celsede anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi. Ancak tartışmada resimlerini sosyal medyadan kaldıran İrem Derici'nin sosyal medya hesabında hala İrem Derici Esendemir yazıyor olması da şüphe uyandırdı.

Çiftin aşkı İrem Derici'nin konuk olduğu bir radyo programında başlamıştı. Rıza Esendemir radyoda sunuculuk yapıyor ve İrem Derici, Esendemir'in konuğu olmuş ve ilk görüşte aşık olmuş. Dobralığı ile bilinen İrem Derici katıldığı her programda bunu açık yüreklikle anlatmıştı. İrem Derici ve Rıza Esendemir'in  evliliklerini anlaşmalı olarak saygı ve sevgi çerçevesinde bitirdikleri öğrenildi

Rıza Esendemir Kimdir
19 Mayıs 1979, Denizli doğumludur, radyocu ve aranjördür. Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli'de başlamıştır. 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlamıştır. Program, gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaşmıştır.

 İlk eşi Yeşim Vatan dan 2011 Eylül ayında boşanmıştır. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa İrem Derici ile dünya evine girmiştir. İrem Derici ile süren 1.5 yıllık evliliğini 22 Mart 2016'da anlaşmalı bitirmiştir.



irem derici ve rıza esendemir neden boşandı, irem derici neden boşandı, irem derici niye boşandı, irem derici ve rıza esendemir boşandı mı, irem derici ve kocası boşandı mı, irem dericinin kocası rıza esendemir kimdir,
-Reklamlar-
İrem Derici ve Rıza Esendemir Neden Boşandı, Rıza Esendemir Kimdir İrem Derici ve Rıza Esendemir Neden Boşandı, Rıza Esendemir Kimdir Reviewed by Unknown on 20:08:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam