Kara Sevda 24.Bölüm Fragmanı Star tv

-Reklamlar-



Kara Sevda 24.Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda Son Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda Yeni Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda 24.Bölüm Özeti,Kara Sevda 24.Bölüm Tanıtımı İzle,Kara Sevda Gelecek Haftaki fragmanı İzle,Kara Sevda Bu Hafta Neler Olacak   http://tivisonbolum.blogspot.com/ Adresinden Alıntıdır

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği Kara Sevda; uzak dünyaların insanları Kemal ile Nihan'ın  mucizevi aşk hikayesini konu alıyor.


 Kara Sevda 23.Bölüm Özeti:

Nihan’a gelen sürpriz paket!
Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir.
Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer.  Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir.
Nihan, Kemal'den gizli “o gece”nin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur. İsteseler de ayrılamazlar.
Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir.
Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

 Kara Sevda Genel Özeti:
Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olmuştur.
Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar.

Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...
-Reklamlar-
Kara Sevda 24.Bölüm Fragmanı Star tv Kara Sevda 24.Bölüm Fragmanı Star tv Reviewed by Unknown on 18:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam