Kısmetse Olur Cansel Nasıl Düştü, Cansel'in Sağlık Durumu Nasıl

-Reklamlar-
Cansel Nasıl Düştü
Kısmetse Olur programının sevilen gelin adayı Cansel'in düşüşü ekrana bomba gibi düştü. Sevilen program hafta içi 12:45'de izleyici ile buluşuyor. Bugün ki bölümde Cansel eve girerken kapıda düşüyor ve büyük bir çığlık kopuyor. O sırada yanında bulunan Tankut yürüyemeyen Cansel'i kucaklayıp gelinler evinin bahçesine getiriyor. Cansel'in bu düşüşü hem dışarıda ki sevenlerini hemde içeride ki arkadaşlarını çok üzüyor.

Cansel düştüğü sırada damatlar evinde olan Eser haberi alır almaz koşarak Cansel'in yanına gidiyor. Cansel'in nasıl düştüğünü gören tek kişi ise damat adayı Tankut oluyor. Tankut arkadaşlarını bilgilendirmek için çok kötü düştüğünü belirtiyor. 131. Bölümde ekrana gelecek olan Cansel'in düşmesi evde panik yaşanmasına sebep oluyor. Ekrana verildikten sonra izleyici Cansel sakatlandı mı Cansel'in sağlık durumu nasıl diye merak etti.

Cansel'in Sağlık Durumu Nasıl
131. Bölümde Cansel'in düşüşü ve sağlık durumu yayınlanacak. Cansel sevenleri Cansel'i yorum yağmuruna tuttu. Sosyal medyada bütün sevenleri Cansel'e geçmiş olsun mesajları yolladı. Cansel, Tankut ile bir olup Eser ve Melis'i barıştırmak için düştü numarası yaptı ve istediğini başardı Melis ve Eser barıştı.

Aralarında hem Eser'in ailesi hemde Cansel'in Melis ile olan arkadaşlığı sorunları olan Cansel ve Eser aralarında ki sorunlarını düzeltebilecek mi? Eser'in ailesi Cansel'i istemediğini kesin bir dille söylemiş Eser'de Cansel yoksa bende yokum diyerek rest çekmiş. Melis ile tartışan Eser, Cansel'e Melis ile arana mesafe koy ben senin için ailemi karşıma aldım dedi. Cansel, Melis ile arasına mesafe koyacak mı izleyip göreceğiz.



kısmetse olur cansel nasıl düştü, kısmetse olur canselin düşüşü, canselin sağlık durumu nasıl, cansel nerede düştü, cansel nasıl düştü
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Cansel Nasıl Düştü, Cansel'in Sağlık Durumu Nasıl Kısmetse Olur Cansel Nasıl Düştü, Cansel'in Sağlık Durumu Nasıl Reviewed by Unknown on 18:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam