Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Oynadığı Diziler

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Özge Kimdir
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur dün yaşanan eleme gecesi ile ekrana damga vurdu. Son zamanlarda Ceyda'nın adı eski nişanlısı Umut Kaya ile çokça anılmaya başlanmıştı. İlk olarak klibinde oynayan ve ekranda gündeme getirilen Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı ile görüşmeye devam ettiği açıklanmıştı. Bu durum Ceyda ile Adnan'ın ayrılmasına neden oldu ancak Ceyda, Adnan ile barışmak için elinden geleni yaptıysa da Adnan, Ceyda'yı artık istemediğini söyleyerek bu ilişkiyi bitirmişti.

Ceyda'nın eski nişanlısı Umut'un eve girmesi ile gündem yine Adnan ve Ceyda oldu. Umut'un sözlerinde Ceyda her konuda haksız çıktı ve bu durum eleme gecesine yansıdı. Eleme gecesinde en çok ismi çıkan gelin adayı Hazal ve Ceyda oldu. İkinci tura gidilen elemede Adnan dahil bütün damat adayları Ceyda'nın adını verdi. Eser West'in çeki alması ile Ceyda elendi ve Adnan ile vedası herkesi göz yaşına boğdu. Ceyda Kırıcı'nın yerine eve Özge Çanlı adında yeni bir gelin adayı girdi. Özge evde Semih ve Murat'ı tanımak istiyorum diyerek bir şok daha yaşattı.

Özge Çanlı Kimdir
Yarışmaya İstanbul'dan katılan yarışmacı 27 yaşında ve Satış ve Pazarlama işi ile uğraşıyor. Aslen İzmir'li olan güzel yarışmacı duruşu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Damat adaylarının dikkatini çekmeyi başaran güzel yarışmacı gelin adayları tarafından rakip olarak görüldü.

Yaşı: 27
Boy: 1.69
Kilosu: 54
Nereli: İzmir
Mesleği: Satış ve Pazarlama
İnstagram Adresi: @ozzcanli

Evde Semih ve Murat'ı tanımak istiyorum diye evin en müzip iki gelin adayını karşısına alan Özge, hem Melis hemde Mehtap ile uğraşabilecek mi? Melis, Özge'nin Semih için geldiğini duyar duymaz Özge'ye savaş açtı. Semih'inde Özge'yi beğendiğini duyan Melis, Semih ve Özge'yi hiç rahat bırakacak gibi gözükmüyor.



kısmetse olur özge çanlı kimdir, özge çanlı kimdir, kısmetse olur özge kaç yaşında, kısmetse olur özge boy kilo, kısmetse olur özge biyografisi, kısmetse olur özge oynadığı diziler, kısmetse olur özge hangi dizide oynadı, kısmetse olur özge intagram hesabı ney
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Oynadığı Diziler Kısmetse Olur Özge Çanlı Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 12:13:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam