Survivor Atakan Elenecek Mi, Atakan Adaya Veda Mı Edecek

-Reklamlar-
Survivor Atakan Yaralandı
Survivor 2016'nın en başarılı yarışmacılarından olan Avatar Atakan'ın bu akşam ki bölümde yaralanması sevenlerini çok üzdü. 26. Bölüm fragmanı yayınlanan Survivor'da Atakan'ın yerde kıvranması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlüler takımının en sevilen yarışmacısı olan Atakan, takımın en güçlüsü ve onun yaralanması bütün takımı etkiliyor.

Dört oyunu üst üste kaybeden Ünlüler bir haftadır yemek yiyemiyor. Dokunulmazlık oyunu dahil toplamda dört oyunu kaybeden Ünlüler bu hafta ki bütün ödülleri kaybetti ve aç kaldı. Bu durum takımın psikolojisini oldukça etkiledi ve takım içinde ki ayrılılar iyice belli oldu.

Bu Hafta Neden Eleme Olmadı
Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerden, Yılmaz Morgül ile Ezgi elenme adayı olmuştu. Yılmaz Morgül konseyde en çok ismi çıkan aday oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Tuğba Ünsal'da Ezgi'nin adını verdi ve eleme adayı oldu. Ancak Seda Tetik geçen hafta çok kötü düşmüştü bir haftadır adada olmayan Seda'nın doktoru Survivor'a devam edemez raporu verdi ve bu hafta ki eleme iptal edildi Seda Tetik sağlığı nedeni ile adaya veda etti.

Ünlüler takımı bir daha ki dokunulmazlığı kaybettiğinde bireysel dokunulmazlık oynanmayacak Tuğba Ünsal'ın dokunulmazlığı devam edecek ve yeniden bir isim söyleme hakkına sahip olacak. Bu hafta sms birincisi olan Atakan o zaman da isim söyleme hakkına sahip olacak ve kaybettikleri haftanın sms birincisi de isim söyleyebilecek ve en az oyu alan gidecek.

Atakan'ın Sağlık Durumu Nasıl
Avatar Atakan'ın bu hafta ki ödül oyunu için varını yoğunu ortaya koyması sakatlanmasına neden olacak. Kumda sürünürken sırtını tahtaya vuran Atakan'ın yerde kıvranması hem sevenlerini hem takım arkadaşlarını çok üzdü. Atakan'ın bu durumu takımı nasıl etkileyecek oyuna devam edebilecek mi yoksa diğer arkadaşları gibi oda Survivor'a erken mi veda edecek izleyip göreceğiz.



survivor atakan elenecek mi, atakanın sağlık durumu nasıl, atakan survivordan gidecek mi, atakan nasıl yaralandı, atakan sırtını vurdu, survivor atakan nasıl yaralandı,
-Reklamlar-
Survivor Atakan Elenecek Mi, Atakan Adaya Veda Mı Edecek Survivor Atakan Elenecek Mi, Atakan Adaya Veda Mı Edecek Reviewed by Unknown on 17:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam