Müge anlı ile tatlı sert 13 haziran 2016

-Reklamlar-

Bugünkü Bölüm Müge anlı ile tatlı sert programı atv canlı yayını sakın kaçırmayın. Bugün neler oldu ? Yayın tekrarını özetini izle. yada atv de yayınlanan pazartesi günkü Müge anlı ile tatlı sert son bölüm izle.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Haziran 2016 pazartesi)) Seri Katil Atalay Filiz Yakalandı! İşte İlk İfadesi Müge Anlı’da 13/06/2016 Pazartesi ATV Canlı yayında Müge Anlı hangi son dakika gelişmeleri ile yayına geldi? Uzun zamandır her yerde aranan seri katil Atalay Filiz sonunda yakalandı! 

Atalay Filiz dosyası üzerinde uzun zamandır çalışmaları süren Müge Anlı ve ekibi başlatmış oldukları çalışmayı büyük bir titizlikle sonuçlandırdıktan sonra tutuklanarak ceza evine konulan Atalay Filiz soruşturmasında hangi ifadeleri verdi? 13 Haziran Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bu gün neler yaşanacak?

 Kızı Esin’i İran’da sevgilisinin yanına bırakarak Türkiye’ye kaçan bir annenin yürek burkan hayat hikayesi Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yer aldı! Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert’te İran’lı Ayfer hanım hangi açıklamalarda bulundu? 

Ayfer hanım kızı Esin’e kavuşabilecekmi? Hepsi ve daha fazlası ATV Canlı yayında Müge Anlı ile Tatlı Sert’te.
-Reklamlar-
Müge anlı ile tatlı sert 13 haziran 2016 Müge anlı ile tatlı sert 13 haziran 2016 Reviewed by Unknown on 17:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam