Necmettin Nursaçan İftar Saati 16 Haziran 2016 Kanal 7 16.06.2016

-Reklamlar-


RAMAZAN COŞKUSU İFTAR SAATİ İLE KANAL 7’DE

Ramazan’ın huzur dolu atmosferi ve bereketi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle ‘İftar Saati’nde yaşanacak. İftar sofralarının vazgeçilmez programı ‘İftar Saati’ rahmet ayının bereketiyle Ramazan boyunca her gün canlı yayınla Kanal 7’de ekrana gelecek. Programda ayrıca Mehmet Zahid Kotku’nun, kalplerin pasını alan duaları da izleyenlerle buluşacak.
Ramazan’ın feyzinin ve faziletlerinin anlatılacağı ‘İftar Saati’ni Kanal 7’nin başarılı yüzlerinden Muhsin Bay sunarken  emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, hoş sohbetiyle programa eşlik edecek.

 Necmettin Nursaçan İftar Saati Canlı İzle

Necmettin Nursaçan İftar Saati Son Bölüm İzle


Orucun neşesinin ve iftarın coşkusunun sokak sokak yansıtılacağı programda İslami konularda merak edilen sorular cevaplanırken, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahiler de İftar Saat’inde olacak. Ayrıca programda sevilen radyo programcısı Mehmet Ercan’ın halka uzatacağı mikrofonla, her gün başka bir İstanbul Semti’nin Ramazan coşkusuna yer verilecek. Sokak röportajına katılanlar, canlı yayına bağlanarak merak ettikleri soruları Necmettin Nursaçan’a soracaklar. Kanal 7’nin izleyicilerine bir de erken bayram hediyesi olacak. Her gün İftar Saat’ini takip eden şanslı izleyiciler kuraya katılarak umreye gitme hakkı kazanacaklar.

İzleyicilerden gelen soruların yanı sıra Müslümanların ilk kıblesi Kudüs ve arzın kalbi Mescid’i Aksa’dan yükselen Ramazan’a özel dualar İftar Saat’inde olacak.
İftar saatinin tatlı telaşı, dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, ayetler ve hadisler ışığında sohbetlerle dopdolu bir iftar programı Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17:45’de Kanal 7 ekranlarında.
-Reklamlar-
Necmettin Nursaçan İftar Saati 16 Haziran 2016 Kanal 7 16.06.2016 Necmettin Nursaçan İftar Saati 16 Haziran 2016 Kanal 7 16.06.2016 Reviewed by Unknown on 20:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam