Sevimli Tehlikeli Yerli Film Fox tv

-Reklamlar-
http://tvhaberi50.blogspot.com/
 Sevimli Tehlikeli Film Özeti:

Zarok (Şükrü Özyıldız) yıllar önce Edirne’de bir ailenin beşikteki bebeğini kaçırıp büyük acıların yaşanmasına sebep olur. Yıllar sonra bu vicdan azabından kurtulacağı bir fırsat yakalayan Zarok, kaçırdığı Zeliş'i (Ayça Ayşin Turan) ikinci kez kaçırıp gerçek ailesine götürmek üzere yola çıktığı sırada aşk dolu maceralara atılırlar.

Özcan Deniz’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin başrollerinde ise dizilerden tanıdığımız ve son olarak Şeref Meselesi dizisinde yer alan Şükrü Özyıldız ile Karagül dizisinden tanıdığımız Ayça Ayşin Turan yer alıyor.

Sevimli Tehlike filminin konusu ise oldukça ilginç. Zarok yıllar önce bir bebeği hastaneden kaçırır ve onu ailesinden uzaklaştırır. Fakat bu yaptığı karşısında vicdanı onu yıllarca yalnız bırakmaz. Yıllar sonra bu vicdan azabına daha fazla dayanamaz ve kaçırdığı kızı ailesine geri götürmeye karar verir. Fakat kız artık büyümüştür ve onu ailesine geri götürmek pek kolay olmayacaktır. Bunun üzerine Zarok kendini hem tehlikeli bir maceranın içinde hem de romantik bir aşkın kıskacında bulur.

Sevimli Tehlike filminde aynı zamanda bir çok masal da harmanlanarak filme dahil edilmiş. Bu da hikayeye masalımsı bir tat da katıyor.
-Reklamlar-
Sevimli Tehlikeli Yerli Film Fox tv Sevimli Tehlikeli Yerli Film Fox tv Reviewed by Unknown on 02:25:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam