içerde son bölüm izle

-Reklamlar-
icerde-son-bolum-izle-oyunculari-kimler-nerede-cekiliyor
içerde son bölüm izle,içerde izle,içerde dizisi oyuncuları kimler,içerde dizisi nerede çekiliyor,içerde saat kaçta hangi kanalda ,içerde dizisi hangi kanalda ? Show tv yeni bir diziye imza atıyor Ay yapım mın sunduğu yeni dizi medcezir de oynayan ve büyük ilgi çeken Çağatay Ulusoy  başrolü paylaştığı  ve reytinglerin tavan yapacağı dizi içerde Son bölüm izle yada içerde bugünkü bölüm izle tekrarını izle gibi sorularınıza cevaben biz yardımcı olacağız. içerde izle
Çağatay Ulusoy Ay Yapım imzalı yeni bir diziyle daha ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu son olarak Delibal filmiyle izleyici karşısına çıkan Ulusoy'un uzun zamandır yeni projesi merak ediliyordu.Köstebekisimli filminden esinlenilerek yazılan dizi için çok başarılı oyuncular ile anlaşıldı.Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı Ertan Kurtulan‬'ın senaryosunu yazdığı İçerde'nin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Nihal Koldaş gibi isimler bulunuyor.
İçerde Konusu
Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Sarp karakteri polis okulunu birincilikle bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Sarp'ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mete'de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mete hayatında giren küçük kız Bensu Soral yani dizideki ismi Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis okuluna girmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları en büyük trajedi olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz buluşmuştur. Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çattığında Sarp'ın hocası Yusuf Kaya Sarp'ın babasının kirli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp hocasına törende silah çeker ve hapse girer. Sarp'ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mete'ye yardım eli uzatan Melek'ten başkası değildir. Sarp'ın hapse girmesiyle ikinci planda kalan Mete artık göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü adamların en güvendiği isim bir köstebek haline gelmiştir. Mete ve Sarp arasındaki çekişme hem aşk hemde aksiyon bazında süregelecektir.
İçerde Oyuncuları
Çağatay Ulusoy (Sarp)
Son oynadığı dizisi Medcezir'de Yaman olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu yeni dizisindede Genç kitleye hitap edecek. Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul Doğumludur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından birinci olduktan sonra star olmuştur. 2011 yılında rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisiylede Halk tarfından tanınmış ve sevilmiştir. Geçtiğimiz aylarda Delibal filmiyle herkes tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Delibal filminde söylediği Uyu Aşkım şarkısıyla da en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı.
İçeride Sarp Kimdir? Çağatay Ulusoy

Aras Bulut İynemli (Mete)

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uçak mühendisi mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarasu karakteriyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Beyazıd karakteriyle çok konuşulmuştur. Oyuncu son olarak Maral dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynamştır..
Sponsor
İçeride Mete Umut Kimdir? aras bulut iğnemli

Bensu Soral (Melek)

2 Şubat 1991 Bursa doğumlu genç oyuncu bir diğer oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşidir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimine devam etmektedir.  Yol Ayrımı, Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almıştır.
İçeride melek Kimdir?

Çetin Tekindor (Kebapçı Celal Karabaş)

16 Temmuz 1945 Sivas doğumlu usta oyuncu Zerrin Tekindor ile evlidir. Çetin Tekindor'un Hira isminde bir kızı bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Küçük Ağa, Asi, Deli Saraylı, Bir Çocuk Sevdim ve son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır. Karadayı dizisinde Nazif Kara karakteriyle tanınmıştır.
İçeride celal karabaş Kimdir?

Mustafa Uğurlu (Yusuf)

25 kasım 1955 Karaman doğumlu usta oyuncu Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. Kader, Bir Zamanlar Osmanlı, Galip Derviş, Düşler ve Umutlar gibi dizilerde rol almıştır.
Sponsor

Rıza Kocaoğlu

19 Mart 1979 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.70 boyunda 67 kilodadır. Karadayı dizisinde polis rolünde oynamıştır. Son olarak hala trt1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Filinta dizisinde Celal karakterini canlandırmıştır.

Damla Colbay (Eylem)

23 yaşındaki güzel oyuncu Hayat Mucizelere Gebe'de Hande Ataizi (Süheyla)'nın kızı İnci'yi rol oynayacak. İnci 20 yaşında hayat dolu geç bir kızdır. Küçük bi mahallede anneannesi ve annesiyle yaşamaktadır. Annesinin aksine hayatı daha gerçekci planlı programlı yaşayan İnci 18 yaşında Engin'e aşık olmuş ve ayrılığının üzerine 2 ay boyunca acı çekmiştir. Daha sonra aradığı güveni Serhat'ta bulan İnci evlenmeye karar verir. En yakın arkadaşlarından Ebru'nun çaıştığı otelde garsonluk yapar.

İçeride eylem Kimdir?
Sponsor

Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz)

1956 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde rol almıştır. Ayrıca Kuma filminde başrolde oynamıştır.
İçeride füsun Kimdir?

Yıldıray Şahinler; 

Usta oyuncu 7 Şubat 1968 İStanbul doğumludur. aha önce bir çok dizi ve filmde rol almış ağırlıkla da tiyatro oyunları ile uğraşmıştır. Elveda Rumeli, Avrupa Avrupa, İntikam, Kayıp, Ulan İstanbul ve Hayat Yolunda gibi dizilerde rol almıştır.
içerde yıldıray şahinler kimdir

Gözde Kansu;

Güzel oyuncu 23 Ağustos 1980 izmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezundur. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Başlıca rol aldıklaı ise şöyle; Medcezir dizisinde Olcay hanımi Ankara'nın Dikmeni dizisinde Tilbe, Al yazmalım'da gibi dizilerde rol almıştır.
içerde gözde kansu kimdir

Çağan Efe Ak (Sarp'ın çocukluğu)

9 yaşındaki ikizler burcu küçük oyuncu kardeşimizin ilköğrenim eğitimi devam etmektedir. Kahverengi gözlü yetenek bir gün bir çocuk dizisinde rol almıştır. Efe Ak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 4. Murat'ın küçüklüğünü rol almıştır.içerde Çağan Efe Ak kim?
-Reklamlar-
içerde son bölüm izle içerde son bölüm izle Reviewed by Unknown on 00:39:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam