Rüzgarın Kalbi Burak Serdar Şanal (Rüzgar) Kimdir Resimleri

-Reklamlar-
Rüzgarın Kalbi Burak Serdar Şanal (Rüzgar) Kimdir:

 Fox Tv’nin yeni sezon dizilerinden Rüzgarın Kalbi oyuncusu Burak Serdar Şanal dizide Rüzgar karakterine hayat vermektedir. Okumuş varlıklı bir ailenin oğlu olan Rüzgar 27 yaşında.Romantik, cesur, yakışıklı genç adam aşık olduğu kadınla evlenmek üzere iken beklenmedik bir trafik kazasında Meltem’i kaybeder. Meltem’in ölümü onu yaban bir adama dönüştürür. Fakat Rüzgar’ın hayatının dönüm noktası Zeynep’i tanıyınca değişecektir.

Burak Serdar Şanal Kimdir?

İstanbul doğumlu oyuncu 28 Ağustos 1988’de dünyaya gelmiştir. Ümraniye Lisesi’nde okuduktan sonra Maltepe Üniversitesi Drama Kulübünde eğitim alan Şanal oyunculuk kariyerine Küçük Kadınlar dizisinde Koray karakterine hayat vererek başlamıştır. Bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Atv ekranlarında Kızlar ve Anneleri yarışmasının sunuculuğunu da yapmıştı. Son olarak ise Yeşil Deniz dizisinde İsmail karakterine hayat vermiştir.

Rol Aldıgı Diziler:
 Rüzgarın Kalbi 2016
Yeşil Deniz 2014 İsmail
Dinle Sevgili 2011 Tolon
Avrupa Avrupa 2011 Can Beceren
Küçük Kadınlar 2008 Koray
Peri Masalı 2008 Murat
Bahar Dalları 2008 Mert

 Resimleri:




-Reklamlar-
Rüzgarın Kalbi Burak Serdar Şanal (Rüzgar) Kimdir Resimleri Rüzgarın Kalbi Burak Serdar Şanal (Rüzgar) Kimdir Resimleri Reviewed by Unknown on 22:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam