Rüzgarın Kalbi Deniz Baysal (Zeynep) Kimdir Resimleri

-Reklamlar-
 


 Zeynep hayat dolu, neşeli, romantik, masum görünümlü, su gibi güzel, 24 yaşında. Nadir bulunan olağanüstü güçlü bir yaşam enerjisi var. Çocukluğundan gelen bir kalp rahatsızlığı onu yaşıtlarından ayırsa da, geleceğe dair umut dolu hayaller beslemeyi bilmiş. Aynı kasabada, aynı okulda okuduğu çocukluk arkadaşı Kutay’a kalbini kaptırıyor. Bu karşılıksız, platonik bir çocukluk aşkı, ama bitmiyor. 20’li yaşlarında kalp yetmezliğinin son evresinde, artık hemen herkes hayatından umudu kestiği sırada; Zeynep Kutay’a aşkını ilan ediyor. İyileşme sürecinde ve sonrasında daha sık görüştükleri Kutay ona evlenme teklif ediyor. Pembe hayaller kuran Zeynep tam da düğün öncesi aldatılıp gerçekle yüzleştiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğruyor

Deniz Baysal (Zeynep) Kimdir? 
Deniz Baysal 1991 İzmir doğumludur. İlk öğrenimini ve liseyi İzmir'de tamamlamıştır. Ayrıca 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev alan güzel oyuncu, şu anda da Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde okumaktadır. Deniz Baysal'ın oyunculuğa başlamasında en büyük etken Tiyatro eğitmeninin desteği olmuştur. Onun sayesinde oyunculuğa yönelen Deniz Baysal, ilk olarak reklam filmlerinde yer almış ve ardından dizilerde oyunculuk yapmıştır.
Oyunculuğa ilk adımını 2011 yılında yayınlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı gibi dizilerle adım atan Deniz Baysal, en büyük yükselişini ise Kaçak Gelinler isimli dizi ile yapmıştır. Kaçak Gelinler'de Kainat karakterini canlandırmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.
Deniz Baysal yeni sezonda Fox TV'de ekranlara gelecek olan Rüzgarın Kalbi isimli dizide Zeynep karakterini oynayacaktır.

Daha Önce Rol Aldığı projeler;
2011 Bitmeyen Şarkı
2011 Derin Sular Nisan
2012 Babalar ve Evlatlar
2012 Kayıp Şehir Şehnaz
2013 Aşk Ekmek Hayaller Karaca Yılmaz
2014-2015 Kaçak Gelinler Kainat Gencer
2015 Can Bedenden Çıkmayınca Eylem
2015 Beyaz Yalan Alara Korel/Melek Yılmaz
2016 Sevda Kuşun Kanadında Tümay
2016 Sol Şerit Yasemin







-Reklamlar-
Rüzgarın Kalbi Deniz Baysal (Zeynep) Kimdir Resimleri Rüzgarın Kalbi Deniz Baysal (Zeynep) Kimdir Resimleri Reviewed by Unknown on 22:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam