Boy uzatmanin yolları

-Reklamlar-


Boy uzatmanin yollarını mı arıyorsunuz. Evde gerek egzersiz gerek jimnastik yaparak ve bazı şifalı bitkiler ile dengeli ek takviye alarak boyunuzu uzatabilirsiniz. Öncelikle evde ısınma turları atıcaksınız. Isınma turundan kasıt bacakları kolları ve bel basen karın gibi eklem bölgelerine baglantılı lif leri çalıştırmaktır. Daha sonra vucut ısısını kazandıktan sonra vucut germe hareketleri yapıcaksınız vermiş oldugumuz tabloya da bakarsanız kolaylıkla yapacagınız hareketlerdir.

Bu Gördüğünüz boy uzatmak için yapılcak olan ilk hareketlerdir. Ve takviye olarak şifalı bitkilerden mutlaka faydalanmalısınız. bunlar nedir nasıl yapılır şifalı bitkilerden kürler, şifalı bitkiler ne faydası vardır, zararlımıdır ?,


Palamut, uskumru, kefal vb. balıklarından en az bir tanesini haftada en az 3 defa 200-250 gram olmak üzere buğulama ya da ızgara biçimde tüketmektir. Bu balıklarının sırt bölümünde var olan siyah etli kısım boy uzatma için tesirli olan bölümüdür.
Çocuklara 12 yaşına gelinceye dek haftada en az 3 defa 200-250 gram, yukarıda ki dört balıktan en az tekinin bilhassa palamut balığının ızgarası veya buğulaması yapıldıktan sonra derisini çıkartıp sırt bölümünde olan siyah etli kısmını yedirirseniz evladınızın boyunun daha çabuk uzamaya başladığını şaşkınlıkla gözlemleyeceksiniz.. 12 yaşından büyük çocuklar için bu yöntem yeterliliğini kaybettiği için bitkisel ek dayanağa gereklilik duyulmaktadır.


Az bir miktar zeytin yağının içerisine 1 tatlı kaşığı çemen ,1 çay kaşığı karabiber ekleyip karıştırın. Elde edilen karışımı en az 5 gün ağzı kapalı bir şekilde bekletiyoruz. 5 günden geçtiği zaman bu karışımı çocukların eklem noktalarına sürün. Çemen eklem yerlerine etki ederek çocukların boyunun uzamasında etkili olacaktır.
-Reklamlar-
Boy uzatmanin yolları Boy uzatmanin yolları Reviewed by Unknown on 00:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam