ipek Medya Onunde Yasananlar

-Reklamlar-
İpek Medya Önünde Yaşananlar
Bu sabah İpek Medya önünde yaşananlar gündeme oturdu.Polisin kapıyı kırarak İpek Medya binasına girmesi konuşuluyor. İpek Medya ya atanan Kayyum lar sabah saat 07:35 gibi binaya girerek toplantı odasında yerlerini aldılar.
Polisler İpek Medya grubunun Şişli'deki binası önüne sabaha karşı saat 04:30 sıralarında TOMA 'lar ile konuşlandırıldı. Sabaha karşı polisin televizyon binası önüne konuşlandırılmasını da değerlendiren Mahmut Tanal, "Bu TOMA'lar gitsinler Güneydoğu'da sınırlarımızı korusunlar. Terör örgütleri cirit atıyor, terör örgütlerinin cirit attığı Güneydoğu'da sınırlarımız kevgir gibi gelmiş televizyon basıyorlar ya" şeklinde konuştu. Tanal, polisin konuşlanmasıyla emniyetin mobing uyguladığını savundu.
Saatler 07:00 gösterdiği zaman polisler İpek Medya binasına girmeye çalıştı. Tepki gösteren vatandaşlara ve gazatecilere ise biber gazı ve su sıkılarak müdahale edildi.Polisler itfaiyenin yardımıyla kapı kırılıp bahçeye girmeyi başardılar. Polisin bu giriş aşamasından sonra da Kayyum'lar toplantı odasına girdiler.
CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, şu açıklaması yaptı. Yarkadaş, şunu söyledi: İktidar bu suça polislerinide karıştırmıştır. Utanç verici bir gün yaşıyoruz. Şu anda Bugün TV nin özgür yayın yapmasının son dakikalarını yaşıyoruz... 28 Ekim 2015'te bu kararı veren ve uygulayanlar tarih önünde hesap verecek.
Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros da yapılanlara tepki gösterdi. Toros, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Burası bir tekstil atölyesi değil. Yönetime yapılan atama yönetime yapılır. Yayın devam eder. Ama farklı bir şey yapmaya çalışıyorlar! Bizim yayınımız eğer siyaha düşerse medya karartmasıdır. Medya sansürüdür.
-Reklamlar-
ipek Medya Onunde Yasananlar ipek Medya Onunde Yasananlar Reviewed by Unknown on 08:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam