TS Baskani'nin Konusmasi

-Reklamlar-
TS Başkanı'nın Konuşması Trabzon Sporun Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamalar olay olmuştu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özellikle kadınlarla ilgili kullandığı sözler büyük tepkilere neden oldu. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez. sözlerini kullanan Ts Başkanı tartışma yaratan bu sözler üzerine sosyal medyadan da çok tepki aldı ve Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun tüm kadınlardan özür dilemesi gerektiği ifade edildi. Bunların üzerine CNN Türk kanalında özür diledi.Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim, dedi.
Sosyal medyada da günün konusu olan bu durum baya bir yankı uyandırdı. 'Trabzonspor Başkanı' etiketiyle Türkiye TT listesine girdi. Yapılan bazı yorumlar vardı.
Berna Laçin: "Kadın gibi yaşamayacağız,buna kimsenin gücü yetmez" demiş. Doğru da demiş! Kadın olarak yaşamak güç ister! Herkesin harcı değildir!
Rabia Arzu Yeğin: Kadın gibi yaşamayacağız diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, sen de bir kadının eserisin çıkıp bi’ özür dile istersen , ne dersin?
Nüjiyan: Nesi varmış kadınların! Sunun yaptığı ayrıma bak! Sen zaten bi’ kadın gibi onurlu yaşayamazsın! Ayıp ya ayıp
Alperen Sezin: Adam gibi ölmek tamamda kadın gibi yaşamayacağız ne demek
Semabbas: Emin ol hiçbir kadın da senin gibi yaşamak istemez.
Günbatımı Çıkmazı: İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kadın gibi yaşamayacağız" diyerek annesini bile aşağılamış.
FenerbahCHE: İbrahim Hacıosmanoğlu! Keşke kadınlar kadar cesur ve yürekli olabilsen! Kelimeleri nohut beyninde tart ve öyle konuş!
Seray Karakaş: 'Sevgili' İbrahim Hacıosmanoğlu adam gibi yaşamış, kadın gibi değil. Keşke kadın gibi yaşasaymış da azcık onurlu olsaymış…
-Reklamlar-
TS Baskani'nin Konusmasi TS Baskani'nin Konusmasi Reviewed by Unknown on 14:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam