Yesil Deniz Son Bolum izle 44. bolum

-Reklamlar-
Televizyon da dizi severlerin severek izlediği yeşil deniz 43 . bolum izle mek için her hafta pazartesi günleri ekran başlarında olduğunuzu biliyoruz bu yuzden sizlere trt 1 kanalının yeşil deniz dizisi son bolum izle olarak yayınımıza katmayı düşündük. Siz dizi severler yeşil deniz bu hafta yep yeni macerali bu bolumunde yeşil deniz oyuncularının profosyenel oyunculuklarını izlemeye doyamıcaksınız. Yeşil deniz 44. bolum 19.ekim 2015 tarihinde yayınlacak 44. bolum yeşil deniz izlemek için sabırsızlanmayın biz burdan size tiyo vereceğiz yayın akışını naklen yayınlamak için sizlere link vereceğiz yayın akışımızı takip etmeye devam edin. Haberde Gundem olarak sizlere her ihtiyacınız oldugu konularda yardımcı olamaktan gurur duyarız... Son dakika Haberleri, magazin haberleri. 19/10/2015 yeşil deniz son bolum izle44


Süleman, avukatın yaptığı teklifi geri çevirmiş ve parayı da kardeşini de reddetmiştir. Oysa Hafize'nin Osman'ı çoktan öğrenmiş olduğundan habersizdir. Hafize, Osman'a onu buraya kimin getirdiğini sorar, onu azarlar. Ancak Osman annesinin de babasının da öldüğünü söyleyip ağlamaya başlayınca ona karşı içi yumuşar.
YEŞİL DENİZ OYUNCU KADROSU :
Burak Serdar
Şanal Öykü
Çelik Melis Babadağ
Mert Turak
Burak Alkaş
Ali Barkın
Emin Gürsoy
Renan Bilek
Zeynep Gülmez
Yener Gülsoy
Nalan Yavuz
Zafer Kırşan
Semiha Bezek
Ahmet Somers
Elvan Dişli
İbrahim Öksüz



Yeşil deniz 44. Bolum fragmani izle

-Reklamlar-
Yesil Deniz Son Bolum izle 44. bolum Yesil Deniz Son Bolum izle 44. bolum Reviewed by Unknown on 22:46:00 Rating: 5

4 yorum:

  1. http://haberdegundem.blogspot.com/2015/10/yesil-deniz-son-bolum-izle-44-bolum.html

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. iremsare
    BİZ HALA AYNI YERDEYİZ
    Sizinle bir yazımı paylaşmak istiyorum öncelikle. 19 ekim 2011 de yazdığımı özellikle belirtiyorum.
    "Hangi vicdandır ki gözünü kırpmadan 24 aileye ateş düşürüyor, 24 anayı yavrusundan ayırıyor, 24 abimizi baba ocağından koparıyor, 24 yüreği söküyor, 24 nefesi soluksuz bırakıyor, 24 canı tabuta koyuyor ve bunu her gün yapıyor... Sözün bittiği yer; artık acı o kadar büyük ki gözden yaş gelmiyor, kanımız donuyor. Gelmiş geçmiş bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Mekanları cennet olsun. "
    Evet bu yazıyı tam 4 sene önce yazmışım. Ne değişti peki? Orada yazdığım sayı dışında değişen ne? Yorulmadık mı artık? Birileri; sağ-sol, türk-kürt, sunni-alevi diye diye böldü bizi ve biz buna çanak tutmadık mı? Niye hala aynı yerde sayıyoruz, daha kaç can gidecek aramızdan? biz niye beraber olamıyoruz, tek yürek, tek bayrak, tek ülke olamıyoruz?Bbelki de çok şey istiyorudur.. Biz yine böyle devam edelim (!) Yalnız şunu bilmeliyiz daha doğrusu hatırlamalıyız: böl, parçala, yut! Bizi bölmek isteyenlerin amacı buyken biz yine birlik olmak yerine birbirimizi iyice bölünelim(!) Senelerdir böyle yaptık zaten. Bakın geldiğimiz noktaya! Ekim 2011 ve ekim 2015 ne farkı var? İlerleyebildik mi sizce de birlik olabildik mi yeterince?

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Reklam