450 Polisle Safak Operasyonu

-Reklamlar-
450 Polisle Şafak Operasyonu
Adana, İzmir ve Diyarbakır illerinde 450 polis ile birlikte şafak operasyonu düzenlendi. Torbacı diye bilinen sokak satıcılarının Adana merkezli İzmir ve Diyarbakır'da uyuşturucu satışı yaptığını belirledi. Polislerin yapmış olduğu 3 aylık bir çalışmanın ardından torbacıların yakalanması için şafak vakti operasyonu için harekete geçildi.Narkotik polislerinin yanı sıra Özel Harekat polisinin de olduğu 450 polis ile havadan helikopter desteğiyle eş zamanlı 20 adrese operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyonlarda 20 ayrı adresten 18 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda yaklaşık 90 kilo esrar, az miktarda eroin ve kokain ele geçirildi. Ayrıca operasyonda Diyarbakır'da girilen evde kaleşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirildi. Adana'da ise bir evden tabanca alındı.
Özel harekat polisi sık sık bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının oturduğu Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki adrese girdikten sonra saldırı ihtimaline karşılık evlerin etrafında ve pencere önlerinde de uzun namlulu silahlarla önlem aldı.
-Reklamlar-
450 Polisle Safak Operasyonu 450 Polisle Safak Operasyonu Reviewed by Unknown on 09:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam