DeFacto'ya Buse Terim'den Ozel Koleksiyon

-Reklamlar-
DeFacto'ya Buse Terim'den Özel Koleksiyon DeFacto ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim ile hazırladı. ' Buse Terim for DeFacto' koleksiyonu bütçelerini zorlamadan trend ve stil sahibi olmak isteyen bayanlara özel seçenekler sunacak. 2015 sonbahar-kış sezonunun moda trendlerini yansıtan bir koleksiyon hazırlayan Buse Terim, kadınlara moda konusunda ilham verecek.
Buse Terim yeni koleksiyonunda 70’leri yeniden yorumluyor Buse Terim for DeFacto koleksiyonunda bohem ve zamansız trend rock chic temaları öne çıkıyor. Renkler ağırlıklı olarak nötr-toprak tonlardan oluşurken, siyah deri parçaların asi duruşu ve spor kesimlerle güncellenen pastel tonlar göze çarpıyor. 70’lerden güçlü esintiler taşıyan olan koleksiyonda; maxi elbiseler, güderi ve shearling dokular, flare jeanler, detaylarda ise püsküller ve düğmeler ile fermuar ve bağcıklar (lace-up) dikkat çekiyor. Deri skinny pantolon, klasikler arasından vazgeçilmez biker ceket, ekoseli gömlekler ve hırkalar da koleksiyonun cool duruşunu ortaya çıkarıyor. Koleksiyonun tamamlayıcı unsurları arasında aksesuarlar da önemli rol oynuyor. Baskılı deri eldivenler, püsküllü çantalar ve botlar, bere ve western şapkalar, tokalı flat-biker botlar, maskülen oxford modeller, büyük küpe seçenekleri ve ihtişamlı kolyeler, sade görünümü zenginleştirmek ve mix&match oyunlarla stilini farklılaştırmak isteyenlere trendy ve şık seçenekler sunuyor.
Buse Terim, özel koleksiyonun yanı sıra, kendi stilini oluşturmak isteyen kadınlara, her gün ve her lokazyon için uygulayabilecekleri kombin önerilerinde bulunacak ve şıklık fikirleri verecek.
Buse Terim for DeFacto’nun tanıtım gecesine katılan Fatih Terim, “Buse Terim’in babası olarak gurur duyuyorum.” dedi.
defacto, buse terim defacto, defactoya buse terimden ozel koleksiyon, buse terimim defactoya koleksiyonu, defacto ürünleri, buse terim ve defacto, buse terim kimdir, defacto nedir, defacto magazalari, buse terimin ürünleri, magazin haberleri
-Reklamlar-
DeFacto'ya Buse Terim'den Ozel Koleksiyon DeFacto'ya Buse Terim'den Ozel Koleksiyon Reviewed by Unknown on 13:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam