G 20 zirvesinden Gündem Haberleri

-Reklamlar-
Sayın Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan G 20 zirvesinde dünyaca önemli misafirlerini Saray da ağırladı. G20 zirvesidden sıcak resimler videolar g 20 zirvesi haberleri G 20 zirvesi devamında neler olacak, g 20 zirvesi nelerdir,g 20 zirvesinde Cumhur başkanı ne yapmak istiyor,
Recep Tayyip Erdoğan'ın başka bir projesi var olduğu artık belli oldu Turkiye için vatan için millet için Ulusumuz için büyük projeye sahip olduğu belli oldu hiç bir hükümet zamanında bu şekilde alışılmadık durumlar olmadı bu şekilde içeride olan sorunlara dışarıdan hiç katılım olmamıştı. G-20 Zirvesi bugün Antalya'da başlarken, sosyal medyada en çok paylaşılan görüntü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın bir fotoğrafı oldu. O fotoğrafta Erdoğan'ın, Obama'nın yanağını okşadığı görülüyordu. Ancak gerçek öyle değilmiş.

GERÇEK DAHA SONRA ORTAYA ÇIKTI

Dünya liderleri zirvenin aile fotoğrafını çektiriyordu. Çekimin hemen ardından liderler dağılırken, Erdoğan ve Obama bir süre yan yana geldi. Anadolu Ajansı muhabiri Berk Özkan o anda deklanşöre bastı ve bugünün çok paylaşılan fotoğrafı ortaya çıktı.

Sosyal medyada fotoğrafla ilgili çok sayıda yorum yer aldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank ise o anların videosunu da paylaştığı tweet'inde şöyle dedi:

"G20 zirvesinde Cumhurbaşkanımızla Sayın Obama arasında yansıyan kare sadece açıdan kaynaklanıyor. Gerçeği yansıtmıyor."
-Reklamlar-
G 20 zirvesinden Gündem Haberleri G 20 zirvesinden Gündem Haberleri Reviewed by Unknown on 17:57:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam