Hayat Mucizelere Gebe izle

-Reklamlar-
Hayat Mucizelere Gebe yeni sezon yeni dizisi Kanal D ekranlarında çok yakında yayınlanıyor. Hikayesi ve hayat mucizelere gebe oyuncu kadrosu ile herkesi ekranlara kitleyecek gibi duruyor. Hayat Mucizelere Gebe 1. bolum çok yakında görücüye çıkıyor. Dizinin yapımını Medyapım, yapımcığını Fatih Aksoy un üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Altuğ yaptığı ve senaryosunu da Meryem Gür ün kaleme aldığı Hayat Mucizelere Gebe Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Hayat Mucizelere Gebe ; İnci tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan fakat tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olmasını konu olan bir dizidir. Rutin bir muayene için gittiği jinekolog tarafından yanlışlıkla yapılan suni döllemeyle hamile kalır. Üstelik zerk edilen numuneler çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ya aittir ve kanser tedavisi görmüş genç adamın baba olabilmek için bu son şansıdır.
Dizi de başrolü oynayan Damla Colbay İnci karakteriyle ekranlara geliyor. İnci ; yirmili yaşlarda, neşeli, sorumluluk sahibi, planlı programlı bir genç kızdır ve annesi ve anneannesiyle küçük bir mahallede yaşamaktadır. Çocukluğundan itibaren,havai ruhlu annesinin tam tersine bir kişilik geliştirmiş, eğer hayatta planlı programlı olur ise hayatın risklerine maruz kalmayacağına inanmıştır.içinde yeşeren yazarlık hevesini bile bastırmıştır. Daha on sekizindeyken karşılaşıp aşık olduğu Engin tarafından terk edilip iki ay boyunca aşk acısı çekmiş; daha sonra karşılaştığı Serhat’ta aradığı güven duygusunu bulmuş ve onunla evlenmeye karar vermiştir. Öğretmenlik ataması çıkana kadar yakın arkadaşı Ebru’nun çalıştığı otelde garsonluk yapmaktadır.
İnci'nin annesi rolünü üstlenen Hande Ataizi , Süheyla karakterini canlandırıyor. Süheyla; 40-45 yaşlarında güzel, çekici, cilveli, yaşam dolu bir kadındır. Genç bir kızken şarkıcı olma hevesine kapılmış, bu uğurda annesiyle savaşmış, bu esnada Suat’a aşık olmuş, yaşadığı tutkulu aşkın neticesinde karnında bir bebek ve kırık bir kalple ana evine dönmek zorunda kalmıştır. Fakat yaşadığı bu büyük travmaya rağmen hayata tutunma azmini kaybetmemiş ve kızını en iyi şekilde büyütmeye çalışmıştır. Her duyguyu abartılı ve coşkulu yaşar. Neşesi de, kederi de seyre değer bir kadındır.
Anane rolünü üstlenen Esma ise ;70 yaşlarının başında, namazında niyazında, tutumlu bir kadın. Taşkınlıktan, dedikodudan hiç haz etmez. Tek eğlencesi televizyon dizileri ve dini hikayeler kitabıdır. Kızı Süheyla’yı istediği gibi yetiştiremediğine inandığı için torununu kendi düsturuyla büyütmüş, onun başarılarıyla övünmüş ve tam bu kez şeytanın bacağını kırdığını düşünürken zamansız gelen hamilelik haberiyle dünyası alt üst olmuştur.


-Reklamlar-
Hayat Mucizelere Gebe izle Hayat Mucizelere  Gebe izle Reviewed by Unknown on 12:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam