iyi Fikir 12 Kasim 2015 izle Son Bölüm izle

-Reklamlar-
İyi Fikir 12 Kasım 2015 İzle Son Bölüm İzle İyi Fikir hafta içi hergün Trt 1 ekranlarında sevgili izleyicileri ile buluşuyor. Züleyha'nın da mükemmel sesiyle programda bulunan konukların izleyicilerin ve televizyon başında seyredenlerin kulaklarının pası siliniyor. iyi Fikir yeni bölüm de Türkü konuk oluyor. İyi Fikir bugünkü bölüm de Türkü'nün evine konuk olunuyor.Türkü'nün evinde güzel zamanlar geçiren Züleyha hem Türkü'nün evini gezdiler hem şarkılar söylediler. Ayrıca programa bugun başka bir konuk olan Gönül Ateşsaçan birbirinden önemli bilgiler verdi. Tok tutan besinler ile ilgili iyi fikirler sundu.
Tok tutan besinler arasında yumurta, taze nane, limon (ayrıca limonu yemeklerden sonra bir bardak ılık suya yarım limonu sıkarak yersek yağ yakımı sağlar ve tok tutar), nohut (ara öğünlerde bir avuç nohuttan fazlası olmamalı), yeşil çay ( günde 5 fincan çok açık olan yeşil çayı kesinlikle geçmemeli), kahve ( türk kahvesini günde iki fincan yemeklerden 1,5 saat sonra , yada kahve içtikten 1 saat sonra yemek yenmesi gerekir).
Ayrıca önemli bir nokta da doktorumuz sabah kahvaltıda hiç bir ekmeği önermiyor.Beyaz ekmek, tam buğday ekmeği hiç birini kesinlikle önermiyor cünkü acıktırıyor.
İyi Fikir in başka bir konuğa da Elif Turhan adlı misafiri var. Fazla kilolarından bir türlü kurtulamıyor. Elif'in öyküsü Trt 1 ekranlarında İyi Fikir programında.
iyi fikir izle, iyi fikir 12 kasim son bolum izle, iyi fikir yeni bolum izle, iyi fikir bugunku bolum izle, Trt 1 izle, iyi fikir tok tutan besinler neler, iyi fikir de yapilan börek
-Reklamlar-
iyi Fikir 12 Kasim 2015 izle Son Bölüm izle iyi Fikir 12 Kasim 2015 izle Son Bölüm izle Reviewed by Unknown on 12:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam