Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculugu Bursa

-Reklamlar-
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 21 Kasım 2015 izle Cumartesi günü Show Tv ekranlarında saat 14:00'da yayınlanıyor. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu izle de yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak, yörenin lezzetlerini yöreye özgü restaurantlarda kimi zaman aşçılarımız ile kimi zaman, anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimiz görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle lezzet rüzgarı estirecek.
Lezzet Yolculuğu bu hafta Bursa'da...
Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu'nun durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını geziyor. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının gösterildiği ve yöreye özgü müzik ekibinin türkülerini seslendiriyor.

-Reklamlar-
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculugu Bursa Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculugu Bursa Reviewed by Unknown on 12:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam