Evleneceksen gel şubat

-Reklamlar-
Evleneceksen gel 29 şubat bugünkü bölümü ile izdiveç programının reyting sahibi olan evleneceksen gel son bölüm izle yada Evleneceksen gel 29 şubat canlı yayını stv tv izle.Renkli konukları, gündeme damga vuran konuları ve program sunucuları Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın içtenlikle sunarak devam eden Evleneceksen Gel’de bir gün daha geride kaldı. Evleneceksen Gel’in 29 Şubat 2016 Pazartesi tarihli yayınında neler yaşandı?

Evlenecksen Gel’in 29 Şubat 2016 Pazartesi tarihli programını canlı izle.
Evleneceksen Gel mutlu yuvalar kurma çalışmalarına STAR TV’de devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu eğlence dolu programda adaylar kendini tanıtıyor, talipler kendilerine en uygun eşi bulmak için stüdyoya konuk oluyor. Evlenecksen Gel’in 29 Şubat 2016 Pazartesi tarihli programını canlı izle. Evleneceksen Gel’in 29 Şubat 2016 Pazartesi tarihli yayınında neler yaşandı?
Evleneceksen Gel gündeme damgasını vuran olayları, içimizden adayları ile hafta içi her gün saat 13:45’te Star TV’de.Evleneceksen Gel yeni sezonda sevenlerine Star’da merhaba dedi. 6 ayda 11 çifti evlendiren Seda Sayan ve Uğur Arslan mutluluğun mimarı olmaya Star’da devam ediyor.Samimi anların, unutulmayan dakikaların, duygu dolu hikayelerin paylaşıldığı bu programın yeni bölümünde neler yaşandı?
-Reklamlar-
Evleneceksen gel şubat Evleneceksen gel şubat Reviewed by Unknown on 17:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam