14 Mart 2016 Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati

-Reklamlar-

 Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati 14 Mart 2016 İzle,Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati 14.03.2016 İzle,Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati Son Bölüm İzle,Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati Yeni Bölüm İzle,Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati 14 Mart 2016 Canlı İzle

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın kendine özgü sunumu  ve sıcak sohbetiyle canlı olarak ekranlarınıza gelen Muhabbet Saati’nde ayet ve hadisler ışığında İslam’ın bireysel ve toplumsal hayata etkileri örnekleriyle birlikte gözler önüne seriliyor.

Kur’an ve Sünnet ışığında; ailevi, toplumsal ve sosyal sorunlara çözüm önerilerinin verildiği programda, canlı telefon bağlantılarıyla interaktif bir yayın gerçekleştirilip sizlerden gelen sorular da cevaplarını buluyor.

Hz. Peygamber’in yaşamından kesitlerin paylaşıldığı Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati’nde Kur’an-ı Kerim’den ibretlik kıssalar da paylaşılıp manevi bir yolculuğa çıkılıyor.
-Reklamlar-
14 Mart 2016 Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati 14 Mart 2016 Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati Reviewed by Unknown on 19:40:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam