14 Mart Evleneceksen Gel Bugün Neden Yok, Neden Yayınlanmadı

-Reklamlar-
Evleneceksen Gel Bugün Neden Yok
Star Tv ekranlarında yayınlanan Evleneceksen gel programı bugün yayın akışından çıkarıldı. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumu ile gerçekleşen program hafta içi hergün izleyici ile buluşuyor. Daha önce Show Tv ekranlarında olan program Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Sevilerek izlenen program en çok izlenen izdivaç programları arasında yer alıyor.

Ankara'da ki patlama nedeni ile yayın akışından çıkarılan program Salı günü kaldığı yerden devam edecek. Ankara Kızılay Güven Parkta bir aracın patlaması sonucu 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. 71 yaralı hastanede tedavilerine devam ediyor yaralıların 15'in durumu ise ağır.

Patlama nedeni ile bir çok kanal eğlence ve izdivaç programlarını yayın akışından çıkardı. Evleneceksen Gel programı da patlama nedeni ile yayın akışından çıkarılan programlar arasında yer aldı. Star Tv programın yerine ise sevilen dizi Kara Sevda'nın tekrarını yayınladı. Evleneceksen Gel programı Salı günü kaldığı yerden devam edecek.



evleneceksen gel bugün neden yok, evleneceksen gel bugün neden yayınlanmadı, evleneceksen gel, niye yok, yeni bölüm neden yok, yeni bölüm niye yayınlanmadı,
-Reklamlar-
14 Mart Evleneceksen Gel Bugün Neden Yok, Neden Yayınlanmadı 14 Mart Evleneceksen Gel Bugün Neden Yok, Neden Yayınlanmadı Reviewed by Unknown on 13:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam