15 Mart 2016 Hayat Şarkısı 6.Bölüm Kanal D

-Reklamlar-

 Hayat Şarkısı 6.Bölüm İzle,Hayat Şarkısı 15 Mart 2016 İzle,Hayat Şarkısı 15.03.2016 İzle,Hayat Şarkısı Son bölüm İzle,Hayat Şarkısı Yeni bölüm İzle,Hayat Şarkısı 6.Bölüm Canlı İzle,Hayat Şarkısı 6.Bölüm Tekparca İzle,Hayat Şarkısı 6.Bölüm Tekrarini İzle,Hayat Şarkıı Kanal D seyret

Birkan Sokullu ve Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Hayat Şarkısı dizisinin hikayesi oldukça ilgi çekici. Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yaptığı Hayat Şarkısı dizisinde usta oyuncular bulunuyor.

 Hayat Şarkısı 6.Bölüm Özeti:
Kerim, okuldan atılmasına sebep olan Aylin’i babasının tuttuğu fikrine kapılmıştır ve babasına karşı öfkeli bir tutum içerisindedir. Bayram, Kerim’in isyan içerisinde olmasından bir iftiraya kurban gittiğini anlar ve Almanya’da bulunması ve hesap sorulması için Aylin’in peşine avukatlarını gönderir.
Bu haberi alan Hülya ise, telaşa kapılır. Aylin’i, Bayram’ın avukatlarından önce bulup suskun kalmasını sağlamak için plan yapar. Mahir ise, Filiz’i tekrar kontrol altına alabilmek için Mine ile yakınlaşır. Amacı Mine’nin, Filiz’e destek vermesine engel olmaktır; ancak Mine kolay lokma değildir. Mine, Mahir ile yakınlaşır ama Filiz’i, Hülya’ya karşı doldurmaya devam eder.
Hüseyin ile platonik bir sevda içerisinde olan Melek’i ise, acı bir sürpriz beklemektedir. Zeynep, Hüseyin’in Melek ile yaptığı telefon görüşmesine kulak misafiri olmuştur. Melek’in, Hülya’nın ablası olduğunu bilen Zeynep, Melek’den kurtulmak için bir plan yapar ve babası Müfit’den yardım ister.

 Hayat Şarkısı Genel Özeti:
Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşler Bayram ve Salih seneler evvel aralarında oluşan anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukalrı Melek ve Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar. Ancak çocuklar büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşama kararı alırlar.

Seneler bu şekilde ilerlerken iki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz ve zamanı geldiğinde oğlunu da alarak büyüdüğü Güzelköy’e giderek kızları Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar.
Çocukların düğün tarihini planlayan iki kan kardeşin hesaba katmadıkları tek şey çocuklarının farklı hayatları ve sevdaları olduğudur.
-Reklamlar-
15 Mart 2016 Hayat Şarkısı 6.Bölüm Kanal D 15 Mart 2016 Hayat Şarkısı 6.Bölüm Kanal D Reviewed by Unknown on 17:13:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam