17 Mart 2016 Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler Kanal 7

-Reklamlar-

Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler 17 Mart 2016 İzle,Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler 17.03.2016 İzle,Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler Son bölüm İzle,Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler Yeni bölüm İzle,Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler 17 Mart 2016 Canlı İzle,Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler 17 Mart 2016 Tekrarini Full İzle
Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler 17 Mart 2016 Özeti:  
 Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler’de bu hafta, insanları bir safta birleştiren,  Allah yolunda iman etmesine vesile olan namaz ibadetinden ve namaz kılan insanların iç dünyasında yaşadığı manevi etkilerden konuşulacak.Perşembe akşamlarının ilgiyle takip edilen sohbet programı Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler, İslami bilgiyi hadis ve ayetler ışığında izleyiciye aktarmaya devam ediyor. Programda bu hafta, kılınan ilk Cuma namazı, bir Müslüman için Cuma namazının önemi ve hikmeti anlatılacak. Ömer Döngeloğlu, cemaatle birlikte eda edilen namazların faydalarını, peygamberlerin ve sahabelerin hayatlarından örneklerle açıklayacak.
Programda ayrıca, ’’Hz. Muhammed’in son vasiyeti neydi? İslam’dan önce müşrikler nasıl namaz kılardı? Kadınlar cuma namazı kılabilir mi? Namazda hata yapan kişinin, namazı tekrardan kılması gerekir mi? Namaz esnasında esnemek namazı bozar mı? İslam adabına göre cenaze namazı nasıl olmalıdır?‘ ’gibi merak edilen sorular cevaplanacak.
Asr-ı saadetten tabloların ekrana yansıtıldığı Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler her Perşembe 23:45’te canlı yayınla Kanal 7’de.
-Reklamlar-
17 Mart 2016 Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler Kanal 7 17 Mart 2016 Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler Kanal 7 Reviewed by Unknown on 21:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam