31 Mart 2016 İyi Fikir Trt 1

-Reklamlar-


31 Mart 2016 İyi Fikir  İzle,
 İyi Fikir 31.03.2016 İzle,İyi Fikir Son Bölüm İzle, İyi Fikir Yeni Bölüm İzle,İyi Fikir  31 Mart  2016 Canlı İzle, İyi Fikir 31 Mart 2016 Full İzle, İyi Fikir 31 Mart 2016 Tekrarini İzle, İyi Fikir Trt 1 İzle,  İyi Fikir İzle, İyi Fikir Seyret   http://tivisonbolum.blogspot.com/ Adresinden Alıntıdır

Sunuculuğunu Ece Erken’nın üstlendiği İyi Fikir izleyenlerinin sorularına hem telefon hem de sosyal medya aracılığıyla soruların cevaplarını izleyenlerine anlatıyor.İyi Fikir programında konusunda uzman konukları ile izleyenlerine kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için önerilerde bulunmaya devam ediyor

Ece Erken’ın  sunumu ile İyi Fikir;  el becerilerini göstermek, yeteneklerini milyonlarla paylaşmak isteyen herkese kapılarını açıyor. Kimi zaman izleyiciler, hamur açmayı öğrenmek için İyi Fikir aşçılarından dersler alıyor kimi zaman da yaptıkları ürünleri sergileyip diğer izleyicilere örnek oluyor.
Hayatın bütün renklerini TRT1 ekranlarından evlerinize taşıyan İyi Fikir dopdolu İçeriği ile İzleyicilerin vazgeçilmezi oldu.Sizler eğer iyi fikir izleyenlerinden birisi iseniz lütfen kalem kağıt alın her an yeni bir tarif ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

TRT1’i kadın kuşağında başarı ile temsil eden İyi Fikir 4. Sezonunda yepyeni sürprizleri ile ekranda olacak. 3 sezondur hayatın içinden gerçek konu ve konukları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren İyi Fikir yeni sezonda yeni sunucusu Ece Erken ile hem daha dinamik hem de daha geniş bir yelpaze ile izleyicilerini yeni güne hazırlıyor.

Yapımcılığını Ayla Aksu Kutlar’ın yaptığı İyi Fikir, hafta içi her gün saat: 11:30’da canlı olarak TRT 1’de
-Reklamlar-
31 Mart 2016 İyi Fikir Trt 1 31 Mart 2016 İyi Fikir Trt 1 Reviewed by Unknown on 17:00:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam