31 Mart 2016 Kördügüm 13.Bölüm Fox tv

-Reklamlar-

Kördügüm 13.Bölüm İzle,Kördügüm 31 Mart 2016 İzle,Kördügüm 31.03.2016 İzle,Kördügüm Son Bölüm İzle,Kördügüm Yeni Bölüm İzle,Kördügüm 13.Bölüm Canlı İzle,Kördügüm 13.Bölüm Tekrarini İzle,Kördügüm Full İzle,Kördügüm 13.Bölüm Tekparca İzle,Kördügüm Fox tv Seyret

Kördügüm 13.Bölüm Özeti:
Ali Nejat’ın yıllar sonra ortaya çıkan yakın arkadaşı Murat, Umut’a ortaklık teklif eder. Ancak bu ortaklık, otomobil yapmak için değil, Ali Nejat’a ihanet etmek içindir… Ali Nejat ise Naz ile git gide yakınlaşmaktadır. İkilinin buluşmasına şahit olan Cahide, durumu Umut’a anlatır. Zor durumda kalan Naz ve Umut boşanmak için hakim karşısına çıkar. Ali Nejat’a iyice bilenen Umut ona zarar vermek için Genco ile birlikte büyük bir yangın çıkarır. Umut ve Genco’nun geleceği artık Ali Nejat’ın vicdanına kalmıştır. Öte yandan evinde Ayhan’ın doğum günü şerefine büyük bir parti veren Ali Nejat, etrafındaki büyük tehlikenin farkında değildir….

Endemol Türkiye imzalı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Ege Aydan, Rojda Demirer, Naz Elmas ve İrem Şentürk gibi isimler yer alıyor. Belçim Bilgin’in idealist çocuk doktoru ‘Naz’a, İbrahim Çelikkol’un güçlü ve gözükara iş adamı ‘Ali Nejat’a, Alican Yücesoy’un otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest ‘Umut’a hayat vereceği, yapımcılığını ise Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği yapımın ilk bölümü 2,5 milyon TL’ye mal oldu. 

Rojda Demirer, Naz Elmas, Ege Aydan ve İrem Şentürk gibi isimlerin de yer alacağı yapımda yer alan davet sahnesi için Esma Sultan Yalısı iki günlüğüne kapatılırken çekimlerin yapıldığı yapılda 200’e yakın figüran rol aldı ve 30’dan fazla son model otomobil kullanıldı.

Genel yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kördüğüm’ün Perşembe Günü başlıyor! Daha önce Melekler Korusun, Geniş Aile ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer dahil oldu

-Reklamlar-
31 Mart 2016 Kördügüm 13.Bölüm Fox tv 31 Mart 2016 Kördügüm 13.Bölüm Fox tv Reviewed by Unknown on 01:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam