31 Mart 2016 Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Star tv

-Reklamlar-

 Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm İzle,Muhteşem Yuzyıl Kösem 31 Mart 2016 İzle,Muhteşem Yuzyıl Kösem 31.03.2016 İzle,Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Son Bölüm Canlı İzle,Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Yeni Bölüm Tekparca İzle,Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Tekrarini Full İzle

 Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Özeti:
Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan iktidara yürüyor!
Kösem Sultan kaçırılıyor! Safiye Sultan’dan şüphelenen Sultan Ahmed ise öfkeyle kız kulesine gidiyor. Safiye Sultan ise Ahmed’i şaşkına çeviren bir teklifte bulunuyor. Eşkiya tarafından esir tutulan Kösem ise öyle bir bilgiye ulaşıyor ki düşmanını gafil avlıyor.Mustafa’nın hastalandığını öğrenen Halime, emirleri hiçe sayıp oğlunun yanına gidiyor. Ahmed, Kösem’in özlemiyle yanıp tutuşurken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem’in hayatı tehlikeye giriyor. Hümaşah Sultan ile Züfikar arasındaki yakınlaşma git gide artarken, Hümaşah’ın kocası Hasan Paşa payitahta geliyor. Boşanmak istemeyen Hasan paşa, Hümaşah’ı sırrını açıklamakla tehdit ediyor. Hümaşah, kanıtları yok etmeye çalışırken, Hümaşah’ı saraydan göndermek isteyen Kösem bu sırrın peşine düşüyor. Safiye Sultan, onu yeniden hayata döndürecek bir mucize yaşarken, Kösem haremin idaresini ele geçirmek için Hümaşah Sultan’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanıyor.
 Kösem’in kaçırılmasının arkasında Safiye Sultan’ın olduğunu düşünen Ahmed, öfkeyle hesap sormaya gider. Olan bitenden haberi yokmuş gibi davranan Safiye, Ahmed’e bir teklifte bulunur. Ahmed, Kösem’i kurtarabilmek için büyük bir taviz verirken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem, tehlikeyle burun buruna gelir.
Hümaşah Sultan’ın kocası Hasan Paşa ise payitahta gelir. Boşanma meselesini öğrenince öfkeden deliren Hasan Paşa, Hümaşah’ı tehdit eder. Eğer boşanmaktan vazgeçmezse, sırrını tüm saray öğrenecektir. En başta da Sultan Ahmed..
Kösem, kaçırılmasının ardında Hümaşah’ın olduğunu düşünür. Hümaşah’ı bir an evvel saraydan göndermelidir. Kocasının tehdidiyle köşeye sıkışan Hümaşah, paşanın elindeki kanıtları yok etmek isterken, Kösem’in Hümaşah’ın sırrına ulaşması an meselesidir.
Kösem Sultan adım adım iktidara yürürken, haremde hayat herkes için bambaşka bir yöne akmaya başlar.. Özellikle de şehzade Mustafa için.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..
 Muhteşem Yuzyıl Kösem Genel Hikayesi:
Sultan Ahmed Han'ın büyük aşkı, üç padişah validesi, İstanbul halkının sevgilisi, gelmiş geçmiş Osmanlı kadınlarının en kudretlisi; muazzam Kösem Sultan…
O isim ki; cihan devleti Osmanlı'yı kırk yıl boyunca başarıyla yönetecek, hanedanın yegâne koruyucusu olacak, kitlelerin sevgisini kazanacak, kudret ve ihtişamla bir sayılacak... Kösem Sultan, Doğu'nun gördüğü en güçlü kadın olarak adını yazdırırken baş döndürücü gücü her şeyini elinden teker teker alacak… Sevdiği adamı, ailesini, dostlarını ve oğullarını kurban verecek… Ama önce; masumiyetini…
Yapımını TIMS’in, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem, ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu’nun paylaştığı dizi Kösem’in aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen hayatını konu ediniyor.

-Reklamlar-
31 Mart 2016 Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Star tv 31 Mart 2016 Muhteşem Yuzyıl Kösem 20.Bölüm Star tv Reviewed by Unknown on 01:09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam