Benden Söylemesi 23 Mart 2016

-Reklamlar-

Benden Söylemesi 23 mart izle, Benden Söylemesi programı bugünkü bölüm izle, Benden Söylemesi son bölüm izle ,Benden Söylemesi 23 mart 2016 izle Fox Tv ekranlarının öğlen haber programı Merve Yıldırım' ın sunumuyla Benden Söylemesi yine gündemi oluşturan haberleriyle Fox Tv ekranlarında öğlen vakti haber programı yine gündeme dair haberler, önemli konukları ve gündemde olan olaylarla ilgili bilgiler hepsi bu programda. Haberler tartışılıyor ve tarafsız bir şekilde haberler sunuluyor. Fox Tv Benden Söylemesi Merve Yıldırımın sunumuyla hafta içi hergün Fox Tv ekranlarında.
Hiç düşmeyen temposuyla “Benden Söylemesi” izleyiciye kimi zaman uzman ve ünlü konuklarıyla, kimi zamansa ilginç VTR’leriyle dolu dolu bir 45 dakika vadediyor. Bilinmeyen yönleriyle ve farklı yüzleriyle bir sanatçı, bir haberci veya başarılı bir iş insanının hiç bilinmeyen bir yeteneği de “Benden Söylemesi” programında yer alacak.

Benden Söylemesi 23.03.2016 ,Benden Söylemesi Son bölüm ,Benden Söylemesi Yeni Bölüm ,Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Canlı ,Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Tekrarini ,Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Tekparca ,Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Full ,Benden Söylemesi Show tv Seyret
Gündüz ekranına yepyeni bir soluk getirecek “Benden Söylemesi” çok yakında başlıyor!
Haftaiçi öğlen saatlerinde Türk televizyonlarında daha önce hiç denenmemiş bir programla evlere konuk olacak olan “Benden Söylemesi”, FOX ofisinin içinde fakat yine de bağımsız olan dekoruyla dikkatleri çekiyor. Bu programı diğerlerinden ayıran ise, dekorun FOX çalışanlarının ofis hayatının devam ettiği, bir yandan da onlarla spontane sohbetlerin de gerçekleştirileceği bir ortamda olması.
-Reklamlar-
Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Benden Söylemesi 23 Mart 2016 Reviewed by Unknown on 02:46:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam