Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı Kanal D

-Reklamlar-

Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Son Bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Yeni bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı 8.Bölüm Özeti İzle,Hayat Şarkısı 8.Bölüm Tanıtımı İzle,Hayat Şarkısı Gelecek Haftaki Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Bu Hafta Neler Olacak

Birkan Sokullu ve Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Hayat Şarkısı dizisinin hikayesi oldukça ilgi çekici. Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yaptığı Hayat Şarkısı dizisinde usta oyuncular bulunuyor.

 Hayat Şarkısı 7.Bölüm Özeti:
Bayram’ın geçirdiği kalp krizi, Cevher Ailesi'nin üzerinde sarsıcı bir etki bırakır. Kerim ve Hüseyin aldığı kararları, babaları Bayram ile yaşadıkları gerginlikleri, tekrar gözden geçirmek zorunda kalır.Filiz ve Mine, avukatla yaptıkları görüşmeden hayal kırıklığı ile çıkmışlardır ama yine de Hülya’ya karşı planlar yapmaya devam ederler. Bayram’ın avukatları Aylin’in kimliğini ve yerini bulmuştur ve Aylin’i konuşturmaya kararlıdırlar. Mahir ve avukatlar arasında bir zaman yarışı yaşanırken, Hülya iyice endişelenmeye başlar. Melek ise, kasabasına dönmüş ve Cevher Ailesi'nin evinde karşılaştığı gerçeklerle sarsılmıştır.

 Hayat Şarkısı Genel Özeti:
Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşler Bayram ve Salih seneler evvel aralarında oluşan anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukalrı Melek ve Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar. Ancak çocuklar büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşama kararı alırlar.

Seneler bu şekilde ilerlerken iki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz ve zamanı geldiğinde oğlunu da alarak büyüdüğü Güzelköy’e giderek kızları Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar.
Çocukların düğün tarihini planlayan iki kan kardeşin hesaba katmadıkları tek şey çocuklarının farklı hayatları ve sevdaları olduğudur.
-Reklamlar-
Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı Kanal D Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı Kanal D Reviewed by Unknown on 18:42:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam