iyi fikir 15 mart

-Reklamlar-
15 mart 2016 iyi fikir Programı bugünkü bölümü ile Trt1 ekranlarında iyi fikir canlı yayını izle. iyi fikir son bölüm izle, iyi fikir dünkü bölümü izle sakın kaçırmayın. Benden söylemesi size izleyin ece erken ile muhteşem bir sabaha göz açın.
TRT1’i kadın kuşağında başarı ile temsil eden İyi Fikir 4. Sezonunda yepyeni sürprizleri ile ekranda olacak. 3 sezondur hayatın içinden gerçek konu ve konukları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren İyi Fikir yeni sezonda yeni sunucusu Ece Erken ile hem daha dinamik hem de daha geniş bir yelpaze ile izleyicilerini yeni güne hazırlıyor.

İyi Fikir’de her günün farklı konu ve konukları var. Pazartesi’den Cuma’ya pek çok konu ve uzman konuğa ev sahipliği yapan İyi Fikir, izleyicilerinin internet ve telefonla programa katılması ile aynı zamanda interaktif bir program olma özelliğini de taşıyor. Sağlık, psikolojik sorunlar, dini konular, dengeli beslenme, yöresel yemekler, dünya lezzetleri, moda, spor, özel yetenekler, el işi ve daha pek çok konu, iyi fikir bugünkü bölüm izle
-Reklamlar-
iyi fikir 15 mart iyi fikir 15 mart Reviewed by Unknown on 02:28:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam