Kısmetse Olur Cansu Kimdir, Kısmetse Olur Yeni Gelen Gelin Adayı Cansu Kimdir

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Cansu Kimdir, Kısmetse Olur Yeni Gelen Gelin Adayı 
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi ile izlenen izdivaç programları arasından gündeme en sık gelen yarışmalardan birisi olan Kısmetse Olur her bölümü ile hem sosyal medyada hemde televizyon ekranlarında büyük yankı uyandırıyor. Bilindiği üzere haftanın finallerinde bir isim yarışmaya veda ederken ardından bir yeni isim eve giriş yapıyor. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleştirilen yarışma hafta içi her gün yayınlanıyor ve gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından birisi oluyor. Seyirci ise her zaman olduğu gibi yeni gelecek olan yarışmacıyı merak ediyor.

Betülay Coşkun'un elenmesi üzerine eve giriş yapan isim Cansu oldu. Bizde sizlere Kısmetse Olur Cansu hakkında bilgiler verip merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Cansu hakkında detaylar.

Kısmetse Olur Cansu Kimdir
Yaşı: 27
Eğitim Durumu: Mimar Sinan Üniv. Sanat Tarihi Bölümü Mezunu
Meslek: İşletmeci
Memleket: Elazığ
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Ela
Kilo: 47
Boy: 1.68
Burç: Koç

Kısmetse Olur Cansu Kimdir ? 
15 Mart Salı günü Kısmetse Olur evine giriş yapan yeni yarışmacı gelin adayı Cansu oldu. Hem güzelliği ile hemde iddialı gelmesi ile olay yaratacağa benzeyen Cansu hem gelinler evine hemde erkekler evine girerek kendisini tanıttı. 21 yaşında bir kere evlendi bir sene evli kaldı ve boşandı.


kısmetse olur, cansu kimdir, kısmetse olur cansu, kismetse olur cansu kaç yaşında, kismetse olur cansu kimdir, kısmetse olur yeni gelen yarışmacı kim, cansu boy kilo, kısmetse olur cansu nereli, cansu oynadığı diziler
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Cansu Kimdir, Kısmetse Olur Yeni Gelen Gelin Adayı Cansu Kimdir Kısmetse Olur Cansu Kimdir, Kısmetse Olur Yeni Gelen Gelin Adayı Cansu Kimdir Reviewed by Unknown on 15:25:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam