Müge anlı ile tatlı sert 28 mart Fatma Karaciğa cinayeti katili kim

-Reklamlar-

28 mart 2016 Tarihli Atv kanalının canlı yayını olan Müge anlı ile tatlı sert programı bugünkü bölümü Fatma karaciğa cinayeti. Fatma karaciğa cinayeti sonuçları ?
Fatma Karaciğa doğumuna 1 hafta kala öldürü, Fatma karaciğa kim öldürdü ?, Fatma karaciğa cinayeti sonuçları, Fatma karaciğa katili yakalandı mı ?, Müge anlı Fatma karaciğa cinayeti katili kim, müge anlı ile tatlı sert 28 mart, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm sırları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı bugünkü bölüm de Fatma Karaciğa cinayeti aydınlığa kavuşturulmaya çalışılıyor.
FATMA KARACİĞA’YI KİM ÖLDÜRDÜ?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine bir cinayetin izleri sürülüyor. 17 gün önce öldürüldüğü ortaya çıkan Fatma’nın katil zanlısı kim? Fatma Karaciğa kim yada kimler tarafından neden öldürüldü? İşte 28 Mart Pazartesi bugün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 1598. yeni bölümden detaylar sizler için ekranlara geliyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan hamile kadın Fatma Karaciğa başı taşla ezilmiş olarak öldürülmüş halde bulundu. Kendisinden bir süredir haber alınamayan Fatma Karacığa vahşi bir cinayete kurban giderek hayatını kaybettiği düşünülüyor.
Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa’dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polisekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Dün akşam saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi’ndeki bir fıstık tarlasında kadın cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İncelemenin ardından Fatma Karacığa’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaynak: http://www.tasertimes.com/muge-anli-fatma-karaciga-cinayeti-katili-yakalandi-mi.html
-Reklamlar-
Müge anlı ile tatlı sert 28 mart Fatma Karaciğa cinayeti katili kim Müge anlı ile tatlı sert 28 mart Fatma Karaciğa  cinayeti katili kim Reviewed by Unknown on 12:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam