Show Tv Piramit Yarışması Başvuru Formu

-Reklamlar-


Piramit yarışmasının konusu ekip üyelerinin birinin önüne gelen sözcüğü diğer ekip arkadaşlarına anlatması ve bunu karşı tarafın bilmesi gerekiyor. Kendi arasında çeşitli sınıflara ayrılan yarışmada ; Klasik pramit,büyük pramit ve ödel üçgeninde bol heycan ve para yer alıyor.

Show TV ekranlarında, heyecanlı, eğlenceli üstüne üstlük hem yarışmacıları hem de izleyenleri nefes nefese bırakacak denli hızlı bir yarışma; “Piramit” başlıyor!  Yusuf Çim’in sunumuyla ekranlara gelecek olan “Piramit”’te kıyasıya yarışacak iki takım olacak. Her takımın bir ünlü ve bir yarışmacıdan oluştuğu Piramit’e neşe katacak ve ekranları şenlendirecek olan ünlüleri ise, Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan!
Piramit, ekip üyelerinden birinin önüne gelen sözcüğü veya sözü ekip arkadaşına anlatması esasına dayanıyor. Yarışmada Klasik Piramit, Büyük Piramit ve 2 adet Ödül Üçgeni var.


 how Tv ekranlarında yayınlanan  yarışmasının kazanan ismi siz olabilirsiniz. Yeni sezon ile birlikte farklı yarışma programlarını devreye sokan show tv en çok izlenenler arasında yer almayı hedefliyor.
-Reklamlar-
Show Tv Piramit Yarışması Başvuru Formu Show Tv Piramit Yarışması Başvuru Formu Reviewed by Unknown on 22:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam