03 Nisan 2016 Lezzet Yolculugu Show tv

-Reklamlar-


Lezzet Yolculugu  03 Nisan 2016  İzle,Lezzet Yolculugu 03.04.2016 İzle,Turgay başyayla Lezzet Yolculugu Son Bölüm İzle,Lezzet Yolculugu Yeni Bölüm Full İzle,Lezzet Yolculugu 03 Nisan 2016 Tekparca İzle,Lezzet Yolculugu  03 Nisan 2016 Canlı İzle,Lezzet Yolculugu  03 Nisan 2016 Tekrarini İzle,Lezzet Yolculugu Show tv Seyret, 

Lezzet Yolculugu 03 Nisan 2016 Özeti
 
  “Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Antalya oluyor. Turgay Başyayla Finike’ye bağlı Yalnız Köyü’ne gidiyor. Yöreye özgü lezzetlerden “kabak çiçeği dolması”, “topak kızartma”, “cevizli baklava”, “tahinli piyaz”, “tenekede tavuk” yapımını gösterip, kazanda portakal reçeli yapılıyor. Portakal ağacı bahçeleri ve marul bahçelerini gezip Antalya’nın çarşılarını ve ünlü plajlarını dolaşıyor. Kaş’a gidip Kaputaş Plajı’nı tanıttıktan sonra Kaş’ta “Taratorlu Barbun”, “kalamar dolma”, “lagos buğulama”, “sütlü ısırgan”, “oğlak etinden sebzeli kebap”, “bademli un helvası”, “tandır” ve “sac kavurma” yapımını gösterdiği yöreye özgü müzik ekibinin türkülerini seslendirdiği Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu’nu sakın kaçırmayın!
 
Anadolu’nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenlere müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tadlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor.

Lezzet Yolculuğu’nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak, yörenin lezzetlerini yöreye özgü restaurantlarda kimi zaman aşçılarımız ile kimi zaman, anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimiz görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle lezzet rüzgarı estirecek.

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu, Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri eşliğinde belgesel tadında bir programla sizlerle buluşturacak.

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Her Cumartesi -Pazar Saat 14:00 de Sizlerle Sakın Kacırmayın..

-Reklamlar-
03 Nisan 2016 Lezzet Yolculugu Show tv 03 Nisan 2016 Lezzet Yolculugu Show tv Reviewed by Unknown on 18:00:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam