05 Nisan 2016 Hayat Şarkısı 9.Bölüm Kanal D

-Reklamlar-

 Hayat Şarkısı 9.Bölüm İzle,Hayat Şarkısı 05 Nisan 2016 İzle,Hayat Şarkısı 05.04.2016 İzle,Hayat Şarkısı Son bölüm İzle,Hayat Şarkısı Yeni bölüm İzle,Hayat Şarkısı 9.Bölüm Canlı İzle,Hayat Şarkısı 9.Bölüm Tekparca İzle,Hayat Şarkısı 9.Bölüm Tekrarini İzle,Hayat Şarkıı Kanal D seyret

Birkan Sokullu ve Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Hayat Şarkısı dizisinin hikayesi oldukça ilgi çekici. Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yaptığı Hayat Şarkısı dizisinde usta oyuncular bulunuyor.

 Hayat Şarkısı 9.Bölüm Özeti:
Zeynep’in intiharı yüzünden, Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve  ailesine dönmezse, Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
Hülya ile Kerim, gün geçtikçe yakınlaşmakta, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet’i geri almayı takıntı haline getiren Filiz, her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem’in, Hülya’nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur.

 Hayat Şarkısı Genel Özeti:
Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşler Bayram ve Salih seneler evvel aralarında oluşan anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukalrı Melek ve Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar. Ancak çocuklar büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşama kararı alırlar.

Seneler bu şekilde ilerlerken iki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz ve zamanı geldiğinde oğlunu da alarak büyüdüğü Güzelköy’e giderek kızları Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar.
Çocukların düğün tarihini planlayan iki kan kardeşin hesaba katmadıkları tek şey çocuklarının farklı hayatları ve sevdaları olduğudur.

-Reklamlar-
05 Nisan 2016 Hayat Şarkısı 9.Bölüm Kanal D 05 Nisan 2016 Hayat Şarkısı 9.Bölüm Kanal D Reviewed by Unknown on 21:51:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam