27 Nisan 2016 Sensiz Olmaz 18.Bölüm İzle Kanal 7

-Reklamlar-

 Sensiz Olmaz 18.Bölüm İzle, Sensiz Olmaz 27 Nisan 2016 İzle, Sensiz Olmaz 27.04.2016 İzle, Sensiz Olmaz Son Bölüm İzle, Sensiz Olmaz Yeni Bölüm İzle, Sensiz Olmaz 18.Bölüm Canlı İzle, Sensiz Olmaz 18.Bölüm Tekrarini İzle, Sensiz Olmaz 18.Bölüm Tekparca İzle, Sensiz Olmaz Dizisi Kanal 7 İzle
http://tivisonbolum.blogspot.com/ Adresinden Alıntıdır
Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.

İleride yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro henüz 2 küçük çocuk iken bir otobüs yolculuğunda karşılaşırlar. Rundra her ne kadar umursamaz tavırları ile Paro ile ilgilenmese de Paro onun ilgisini çekmenin bir yolunu bulacaktır. İkilinin ilk karşılaşmasından 15 yıl sonra Paro evlenme çağına gelmiş çok güzel bir kız olmuştur. Rundra ise askerlerin korkulu rüyası olan bir Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olmuştur.

 Sensiz Olmaz Canlı İzle Kanal 7

  
Sensiz Olmaz Son Bölüm İzle 

Sensiz Olmaz 18.Bölüm Özeti:
Oyuncak bebeği Paro’nun yüzüne fırlatan Rudra yıllar önceki karşılaşmayı hatırlamadığını ve yaşananların bir mesaj değil bir tesadüf olduğunu söyler. Denveer geçmişte yaşananları anlatarak Rudra’yı Paro konusunda ikna etmeye çalışır. Paro defalarca evden kovulmasına rağmen evin önünden bir yere ayrılmaz. Rudra’ya babasının yaralanması ile ilgili olayda evdeki yangını kendisinin çıkarmadığını ispatlamak isteyen Paro, ona ne isterse yapabileceğini söyler. Rudra ondan kabul etmesi zor bir istekte bulunur ancak Paro itiraz etmez. Diğer yandan Maithili, Paro’ya evde bulduğu diğer gelinliğin sırrını anlatır. Paronun uzun uğraşları sonrasında Dilsheer’in bilinci yerine gelir. Dilshher kendine gelince oğlundan Paro ile evlenmesini ister. Bu sırada BSD Karargâhından gelen bir telefon her şeyi alt üst eder. Bütün gazetelerde BSD ve Paro ile ilgili haberler vardır.
-Reklamlar-
27 Nisan 2016 Sensiz Olmaz 18.Bölüm İzle Kanal 7 27 Nisan 2016 Sensiz Olmaz 18.Bölüm İzle Kanal 7 Reviewed by Unknown on 23:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam