46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı Star tv

-Reklamlar-


46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı İzle,46 Yok Olan Son Bölüm Fragmanı İzle,46 Yok Olan Yeni Bölüm Fragmanı İzle,46 Yok Olan Dizisi Fragmanı İzle,46 Yok Olan 3.Bölüm Özeti,46 Yok Olan 3.Bölüm Tanıtımı,46 Yok Olan Gelecek Haftaki Fragmanı İzle,46 Yok Olan Bu Hafta Neler Olacak,46 Yok Olan Dizisi Fragmanı Star tv


46 Yok Olan 2.Bölüm Özeti:


Profesör Murat’ın diğer yüzü ortaya çıkıyor!
Ceyla’nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo’nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürpeticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla’nın babası Ayhan'ı bulur.   Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan’ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat’ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur.
Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalinde araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro’dan İstanbul Emniyeti Cinayet Büro'ya atananan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat’ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin’in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.

Psikolojik- Gerilim türündeki ‘46 Yok Olan’ dizisinde, bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren kız kardeşini yeniden hayata döndürmek için kimyasal deneyler yapan bir adamın hayatı konu alınıyor. Dizi Türkiye'de bir ilk olarak 60 dakika sürecek.
‘46 Yok Olan’ın Vince Gilligan tarafından yapılan ABD’nin drama dizisi 'Breaking Bad' uyarlaması olduğu söylentilerine dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, tepki göstererek  "Bizim özgün bir şey yapmaya hakkımız yok, yapamaz mıyız? İlla başka şeyin kopyası mı olacak? Biz tüketen bir toplumuz. Kendine güvensiz, fantezi yoksunu birtakım kafalardan çıkıyor bu hikayeler" sözleriyle dedikoduları yalanladı.
-Reklamlar-
46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı Star tv 46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı Star tv Reviewed by Unknown on 18:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam